Απάντηση: Eπιτελους,εγινε ανθρωπος.....
χρειαζόσασταν. αυτός ο άθλος διαψεύδει κατηγορηματικά όλους αυτούς που ανεύθυνα φωνάζουν ότι η αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» μοτοσικλετών, στερείται ανταλλακτικών και γενικά ταλαιπωρεί τους πελάτες. Τις φωτογραφίες που πήραμε, με την άδεια σας, θα τις δημοσιεύσουμε στις ημερήσιες εφημερίδες με τον υπότιτλο. ΣΗΜΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1981 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ανταλλακτικά. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση που δείξατε και σας βεβαιούμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας έτσι ώστε η αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» να εξακολουθήσει να είναι η εταιρία με το ποιο πλήρες στοκ ανταλλακτικών».
μετά μας έδωσαν πορτοκαλάδες και μπουγάτσες και ένα αναμνηστικό μπρελόκ για τον καθένα. Ευχαριστημένοι Όλοι και ενώ η ώρα έφτανε τις πέντε πήγαμε στην παράδοση των ανταλλακτικών. Εκεί Όπως ίσως έχετε διαπιστώσει Όλοι όσοι έχετε πάει στην αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» την παράδοση των ανταλλακτικών έχει αναλάβει ένας πολύ καθώς πρέπει κύριος, που σημαντικά βοηθάει την φήμη της εταιρίας. Πρόκειται για το είδος αυτό των ελλήνων που είναι τετράγωνοι γενικα, εκτος του μυαλού, τρέφουν λεπτό μύστακα στην άκρη του άνω χείλους, φορούν χρυσά δακτυλίδια και βρίθουν ζωτικότητας. Ο κύριος αυτός εκλεκτό δείγμα της ράτσας μας διανύει τις αποστάσεις, από την αποθήκη στην παράδοση σε εκπληκτικούς χρόνους σχεδόν κάτω από μια ώρα, και αφήνει τα ανταλλακτικά στον πάγκο με μια αεράτη κίνηση που συνοδεύετε με ένα «γκουπ». Ο υπεύθυνος αυτός δεν μιλάει μια που πιστεύει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια και τα μουγκρητά πλούτος.
Όταν βγήκα κάποια ώρα από το κτίριο της αντιπροσωπείας των «όλο προσόντα» είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Νιώθοντας Εκείνη την γλυκιά κούραση που αισθάνονται όσοι έχουν δουλέψει σκληρά αλλά έχουν πετύχει στον σκοπό τους, άφησα το «όλο προσόντα» 400 μου να με οδηγήσει προς το σπίτι. κρατώντας σφικτά την σακούλα με τα ανταλλακτικά μου διέσχισα την ίδια διαδρομή, μόνο που το σκοτάδι τώρα είχε καλύψει όλα όσα είχα θαυμάσει το πρωί. Σαν έφτασα σπίτι η καλή μητέρα με ρώτησε.
-«πως πέρασες παιδί μου? Ήταν ωραία?»
-«ωραία? Υπέροχα, όσο δεν γράφεται.»
μετά άφησα το «όλο προσόντα 400» μου τέλειος ξεκλείδωτο και πήγα για ύπνο. Και κουρασμένος βυθίσθηκα σε ένα λήθαργο τόσο βαθύ, που απορώ πως θυμάμαι και σας γράφω αυτά που ονειρεύτηκα. ήμουν λέει στην αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» ρακένδυτος και κουρελής (το ίδιο είναι) αδύνατος σαν σκελετός με μακριά άσπρα μαλλιά και γενιά. είχα ψείρες και άλλες πληγές και κρατώντας ένα μπαστούνι και ένα φανάρι γύριζα συνέχεια μουρμουρίζοντας «φλαααντζες, φλαααντζες, φλαααντζες,» . δεν έκανα Τίποτα άλλο και Όλοι με είχαν μάθει Εκεί μέσα, ήμουν πια το στοιχειό της αντιπροσωπείας. Και χιλιάδες φλάντζες πέρναγαν από μπροστά μου, και τσιμούχες , και ελατήρια και πιστόνια αλλά εγώ δεν μπορούσα να τα αγγίξω μια που ένα διαφανές τζάμι με χώριζε από αυτά. Και συνέχιζα να γυρνώ άσκοπα πάντα στον ίδιο σκοπό «φλαααντζες, φλαααντζες, φλαααντζες….».
Ήταν βέβαιος μια φανταστική ιστορία. Παρ’ όλα αυτά βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα, αναφέρετε σε μια κατάσταση που την ζουν Όλοι όσοι έχουν κάποιο μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρίας. Και την ζήσαμε πολλοί πριν από αυτούς και θα την ζήσουν καθώς φαίνεται και οι ερχόμενες μοτοσικλιττιστικες γενιές που θα αγοράσουν μοτοσικλέτες «όλο προσόντα».
Θεμος αναστασιαδης
|