Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε για να μην παρεξηγηθούμε πίνουμε και καφέ παρέα άλλωστε κατά διαστήματα.
Η ευαισθητοποίηση σου στο θέμα δεν είναι κακό ίσα ίσα την εκτιμώ γιατί σε χαρακτηρίζει.
Δικαίωμα σου να ενοχλείσαι και να έχεις άποψη.
Εγώ προσωπικά δεν ηρωποίησα κανέναν είπα απλώς ότι αν υπήρχε η αίσθηση του καθήκοντος γενικά, από όλους μας και πρώτα από εμένα, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.
με τη φράση "συ είπας" εννοούσα ότι εσύ το είπες στην απάντηση που έδωσες στον mark όταν σε ρώτησε αυτό
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Πως το εννοείς Νεκτάριε δώσε μας να καταλάβουμε Επειδή νωρίτερα είπες αυτό Αρχική Δημοσίευση από nek21
απλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι εδω μεσα τρωνε οτι και οπως τους πουλανε τα μεσα.λιγη σκεψη δεν βλαπτει
Αρχική Δημοσίευση από nek21
οτι και καλα βρεθηκε ο σουπερ ηρωας αντιεξουσιαστης αλβανικης καταγωγης(και οχι τρομοκρατης) ο οποιος εκανε το καθηκον του.χτυπησε τον δολοφονο.
Και ότι εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο
Και άσχετο αλλά χαθήκαμε πότε θα σε δούμε?
Έχω και κάτι απορίες που θέλω να σε ρωτήσω
|
μα και γω οπως ειδες σου ειπα οτι ειμαι συμφωνος με τα γραφομενα σου και δεν αναφερομουν σε σενα.θα προσπαθησω να ερθω στον επομενο καφε να σαι καλα.