View Single Post
Παλιό 30-04-2011, 08:05
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Θερμά συγχαρητήρια αγαπητέ μου Ελληναρά. Κοπίασες αρκετά απαρηθμώντας τα λάθη και τις παραλήψεις μου και ρωτάς που ήμουν.
Ανέφερες τους πολιτικούς που παρακάλαγα για να με βολέψουν σε μια δουλειά να ζήσω την οικογένεια που έφτιαξα και τα παιδιά που γέννησα για να εργαστούν και να υπηρετήσουν πατρίδας μας.
Μίλησες για τους γιατρούς και τους δικηγόρους και ξεχνάς ότι απ’ αυτούς κρέμεται η ζωή σου ή η ελευθερία σου και υποκύπτης απο φόβο μη χάσεις αυτά τα πολύτιμα αγαθά.
Μίλησες για τις πολεοδομίες και ξεχνάς το τι προσκόμματα μπορούν να σου δημιουργήσουν μέχρι να πάρουν το φακελάκι τους.
Δε μου λες ρε φιλάρα, ποιός είχε την εξουσία και την υποχρέωση να τα κόψη όλα αυτά με το μαχαίρι;
Και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα τα ιδια θα θέλανε να κάνουνε οι πολίτες της, αλλά δεν τολμούν γιατί υπάρχουν νόμοι, που δεν τους κάνω εγώ, που εφαρμόζονται απο αυτούς που έχουν την εξουσία για να το κάνουν, και οι ίδιοι που κάνουν τους νόμους πρέπει να είναι το υπόδειγμα του χρηστού πολίτη.
Μην παίρνεις στις πλάτες σου το φταίξιμο κι’ επειδή δεν μπορείς να το αντέξεις το φορτώνεις και στις δικές μου πλάτες.
Πες ποιός μπορεί να αντέξει όλους αυτούς τους εκβιαστές της συνείδησής μου, του είναι μου και της υπάρξεώς μου;
Μας κυβερνάνε με το φόβο και τον εκβιασμό βάζοντάς μου διαρκώς διλήμματα. Πότε με το φόβο του κο#####στικού κινδύνου, πότε μη και έρθουν τα τάνκς και τώρα με το φόβο του μνημονίου, μπας και δεν πληρώσουμε τους τοκογλύφους που υπάληλλός τους είναι ο εκ Μινεσότας Γιάνκις.
Θα μπορούσα να σου αραδιάσω και άλλες ένα σωρό περιπτώσεις, αλλά έχω ήδη μακρυγορήσει και θα σταματήσω εδώ.
Ένα μόνο θα σου πω, πως δε φταίς εσύ, αλλά όλοι αυτοί οι απατεώνες που κάθε φορά σε ξεγελάνε για να σου αρπάξουν την ψήφο σου και το βάζουν στα πόδια σαν τους πορτοφολάδες μόλις σου αρπάξουνε το πορτοφόλι.
Πέταξε απο πάνω σου τις ενοχές που με έντεχνο τρόπο σου έχουνε περάσει σήκωσε το κατεβασμένο κεφάλι σου και φτύστους όλους κατάμουτρα. Τό’ πιασες;
Χαίρε!

Last edited by diomiles; 30-04-2011 at 08:08.
Reply With Quote