30-04-2011, 08:36
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
είδαμε και τις "επαναστάσεις" και τη κατάληξή τους ανά τον κόσμο.....
με καλείς να "αντισταθώ" για μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μου ? ακριβώς δηλαδή ό,τι ζήτησαν από τον πατέρα μου πριν 40 χρόνια ? ακριβώς δηλαδή ό,τι ζήτησαν απο τον πατέρα του πατέρα μου πριν 80 χρόνια ?
και ποιός λοιπόν από αυτές τις γενιές (και εμού συμπεριλαμβανομένου) θα απολαύσει την "δίκαιη" κοινωνία που ευαγγελίζεσαι ότι μπορεί να εμφανιστεί μέσω του πτύειν ?????
ολημερής και ολονυχτής θα κοντράρομαι με το σύστημα για κάτι που εγώ δεν θα απολαύσω ποτέ αλλά και στατιστικά κανείς απόγονός μου ?
ποιόν έχουν τελικά παραμυθιάσει ?
εμένα που με καλούν να ελίσσομαι στο υπάρχον ####σύστημα ή εσένα που πιστεύεις σε μια ανεφάρμοστη στατιστικά λύση ?
Κολύμπα φιλαράκι γιατί η ζωή είναι μικρή και οι ήρωες αναγνωρίζονται μόνον μετά θάνατον όπου πλέον δεν έχει καμία σημασία για τον πεθαμένο...
PS.
Στα γράφω χωρίς παρεξήγηση φιλαράκι γιατί απάντησες ιδιαίτερα έντονα με λόγια και τονισμένη γραμματοσειρά, σε φίλο που εάν τον γνωρίζεις προσωπικά θα ξέρεις ότι ο σκοπός της παράθεσης δεν είναι να κατευθύνει (στρούχτορας ) αλλά να αφυπνίσει συνειδήσεις...
|