View Single Post
Παλιό 01-05-2011, 16:40
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: 6 στους 10 ζητούν να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσι

[quote=ckk;371186]

Απόσπασμα:
Απλοί προϊστάμενοι είναι, όπως έχουν και όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα. Ή έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται. Ο ιδιωτικός υπάλληλος, δεν μπορεί να έχει κομπλεξικό – ανίκανο – άδικο κλπ προϊστάμενο? Είναι παιδί ενός κατώτερου θεού και δεν έχει τα ίδια δικαιώματα ασφάλειας με τον δημόσιο αντίστοιχο?
Έχει το ίδια δικαιώματα, δεν το συζητάμε. Αλλά καμία σχέση δεν έχουν οι κλάδοι, όσο αναφορά τον προιστάμενο. Και δεν είναι απλοί προιστάμενοι. Ποτέ κανένας ιδιωτικός υπάλληλος, προιστάμενος, δεν θα σου σταματήσει οικοδομή, ή θα αποχαρακτηρησει κτήριο, όπου είναι περιουσία σου, όπου σημαίνει και οικονομικά οφέλη. Κανένας ιδιωτικός π.χ. δεν θα επιβάλλει πρόστιμο. Μεγάλη διαφορά. Τόσα χρόνια σε ιδιώτες, εγώ αυτό έχω καταλάβει.

Απόσπασμα:
Γνώμη μου είναι το σύστημα πρέπει να αλλάξει. Για την γενικότερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας του κράτους, αλλά και των δημοσίων υπαλλήλων στα μάτια των πολιτών.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Αυτό είναι το ρεζουμέ. Είτε υπάρχει μονιμότητα είτε όχι, αν υπάρχει το παραπάνω που λες, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Άλλωστε και τώρα η μονιμότητα, είναι πολύ σχετική.
Reply With Quote