Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!
πειράζει δηλαδή που εμείς έχουμε και φλοτέρ και αισθητήρα ε;
(και ο αισθητήρας ανάβει ακριβώς στα 4 λίτρα ω τι περίεργο)
ε για να το λες κάτι θα ξέρεις, μηχανικός είσαι
είπαμε η Honda όλα εν σοφία εποίησε και καλό θα ήταν η BMW να αρχίσει να την αντιγράφει (και είμαι σίγουρος ότι θα πιαστείς και από αυτό και θα αρχίσεις να απαριθμείς πως η BMW ήδη αντιγράφει την Honda - φυσικά δεν θα υπάρξει αναφορά για το αντίθετο) - κάτι που δεν θα ήταν αρκετό γιατί οι γραμμές παραγωγής της BMW είναι έτσι κι αλλιώς προβληματικές και βγάζουν μηχανήματα που θέλουν πολλές ανακλήσεις - οπότε πρέπει η BMW αν θέλει να σοβαρευτεί και να μην είναι αυτό το αίσχος που είναι να νοικιάσει μια από τις γραμμές παραγωγής της Honda
και αυτή είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος
οι αγοραστές της 1200GS και κάθε δίτροχης BMW (να πούμε και τετράτροχης;... και δεν το λέμε, δωρεάν είναι), είναι ηλίθια βλίτα που δεν θέλουν το φως τους και παρασύρονται από το marketing και το όνομα
πολλοί δε από αυτούς, βλέπουν Το Φως Το Αληθινό και αλλάζουν από 1200GS σε Varadero (και με τα ρέστα δρακουλίνια) - άσχετο που έχω βρει μέχρι τώρα ΜΟΝΟ το αντίθετο να έχει συμβεί, θα είναι επειδή έχω περιορισμένο στατιστικό δείγμα (ενώ πιστεύω Γιώργο μου ότι εσύ έχεις κάπου βρει συνολικά δεδομένα κατόχων 1200GS και Varadero καθώς και μετακινήσεις ανάμεσα στα δυο μοντέλα και θα με ταπώσεις)
με χιουμοριστική διάθεση
ΥΓ. εκτιμώ πράγματι τις γνώσεις σου, εκτιμώ και το πάθος σου σε αυτό που καβαλάς και καλά κάνεις, αλλά εδώ παραμένει BMW GS forum και αν μη τι άλλο τα άτομα που είναι εδώ στην ΓΕΝΙΚΗ περίπτωση, τους αρέσει αυτό που καβαλάνε και αυτοί και όσο και αν σου είναι περίεργο είμαι σίγουρος ότι πριν δώσουν τα 13000-19000 (ή και 10-11 οι μτχ) έκαναν το research τους... μπορεί να μην ήταν στο βάθος που το φτάνεις (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) εσύ, αλλά ε κάτι θα έκαναν... σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν παραπέρα, σίγουρα θέλουν να ακούν και μια άλλη φωνή (αν και την περιμένεις σε "γενικά" μοτό φόρα αυτό) αλλά όχι τσουπ και κάθε λίγο και λιγάκι ένας άνθρωπος να τους λέει πλάγια ή και σχεδόν άμεσα το πόσο χαζοί ήταν που επέλεξαν αυτό που επέλεξαν που τελικά είναι ένα σαράβαλο που δεν μπορεί να φτάσει το δαχτυλάκι της μοτό που (ω τη σύμπτωση) έχεις εσύ... προσωπική άποψη βέβαια, δεν μιλάω εκ μέρους τους
|