Απάντηση: Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη!
Καλά θα τρελαθούμε τελείως!!!!!!
Μέχρι χτες ήταν όλοι κορόιδα και ξαφνικά απέκτησαν πολιτική συνείδηση!!!!!!
Δεν θέλω να υποστηρίξω το ΠΑΣΟΚ, αλλά δυστυχώς κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε στους ριψάσπιδες της ΝΔ. Δεν νομίζω βέβαια πως το επιδιώκουν, καμμιά φορά όμως δεν ξέρεις... Άσε που καιροφυλακτεί και ο καραπ@π@ρης.
Αν είχαν δηλαδή τόοοοοση αντίληψη όλοι αυτοί, πως άφησαν και φτάσαμε και καλά στο χείλος?!?!?!!?
Μετά παραξενεύοντε κάποιοι για το πως δημιουργούντε οι "χούλιγκαν" και οι "τρομοκράτες".
Δηλαδή όταν το παιδί σου σε ακούει να κλαψομο#νιάζεις όλη την μέρα, πως "άλλοι" στα έφαγαν, το άτιμο το κράτος δεν σε προσέχει, όλοι (εκτός από τον άγιο πατέρα του) είναι κλέφτες και ανίκανοι και χαραμοφάηδες... Όταν δυσκολεύεται να βρει μια δουλειά στα μέτρα του (επιστήμονας σου λέει, αλλά τη δουλειά του την πήραν οι αλβανοί σοβατζήδες), τι θα πιστέψει;;;;
Πως ο πατέρας του είναι ένας ανεπρόκοπος που πήρε δάνειο να πάρει BMW; που πήρε δάνειο για να πάνε διακοπές στην Disneyland;; που τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι!!!!!
Αλλά τώρα που σφίγγουν οι κ#λοι, θα τους δούμε όλους αυτούς τους λεβέντες που θέλαν να μοιάσουν και στους ήρωες του '21, '40 και δεν ξέρω και που αλλού. Να δούμε έχουν φροντίσει να προφυλάξουν την οικογένειά τους ή θα αρχίσουν να φουντάρουν ένας-ένας από τα γιοφύρια?!?!!?
Πετάνε γιαούρτια μέχρι και οι θαμώνες των σκυλάδικων του κάμπου, όπως πέταγαν τα πιάτα και τα γαρύφαλλα στις τραγουδιάρες.
Last edited by yannis; 02-05-2011 at 00:55.
|