λοιπον, αυτο ειναι και το κειμενο που εστειλα με email, εδω στα κεντρικα
γεια σας,
εχω στην κατοχη μου ενα μηχανακι bmw hp2 enduro,
με αριθμο πλαισιου ZL01956,
αγορασμενο απο εσας στις 25-7-2008,
το μηχανακι εχει προβλημα στην βαση του πλαινου σταντ, η οποια ειναι απο αλουμινιο και λογω βαρους της μοτοσυκλετας εχει αρχισει να λυγιζει το μεταλλο με συνεπεια να χαλασει τον διακοπτη του σταντ και σε λιγο καιρο οπως παει θα κοπει τελειως με αποτελεσμα να πεσει κατω και αν ειναι παρκαρισμενο σε κανα δρομο μπορει να χτυπησει καποιον περαστικο ή στην καλυτερη να πεσει πανω σε κανα αμαξι.
το υλικο ειναι ελατωματικο (δεν εχει την μηχανικη αντοχη για το βαρος της μοτσυκλετας) και το ξερετε.
για αυτο και το ανταλλακτικο πλεον ειναι απο σιδερο και οχι αλουμινιο.
κατοπιν ερωτησεως(αιτηματος ή δεν ξερω πως) ο μηχανικος που το εχω παει, συννενοηθηκε μαζι σας και εσεις του απαντησατε οτι επειδη δεν τους εχει αναφερθει ξανα κατι αναλογο, τοτε μαλλον φταιω εγω γιατι πιθανον να ανεβαινω επανω και να καθομαι (σαν τα κοκορια και να αγναντευω το απεραντο γαλαζιο) και για αυτο στραβωσε η βαση.
αυτο που ξερω ειναι οτι σε ολο τον κοσμο το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει σπασει και εχουν βρεθει κατω πολλες μηχανες,
λυπαμαι πολυ για αυτην την αντιμετωπιση,
και μολις εχω αγορασει και αλλη μηχανη εδω και 2 μηνες (r 1200 gs adventure)
δυστηχως ειχα αλλη εντυπωση για την εταιρια σας, γιατι εδω και 10 χρονια εχω αγορασει απο εσας 3 μηχανες αξιας 45.000 ευρω, και νομιζα οτι θα εισασταν κατι διαφορετικο απο αλλες εταιριες, αλλα δυστηχως επιβεβαιωνεται ο κανονας, οτι μετα την εγγυηση δεν υπαρχει τιποτα,
ευχαριστω που ακουσατε το παραπονο μου,
γεια σας
δεν πιστευω να ασχοληθουν και καθολου, αλλα ποτε δεν ξερεις,
η ελπιδα πεθαινει τελευταια