View Single Post
Παλιό 02-05-2011, 16:32
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΛΑ τα περιμενεις απο το κρατος και τους πολιτικους φιλε Χρηστο? Μα ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ???????? ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ???????????? ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
Θελεις βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου? χωρις νομους και τριβολους δεν μπορεις δηλαδη ΕΣΥ ως οντοτητα να λειτουργησεις?????????????? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΣ? ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ… ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑ.ΑΚΑ?
Δεν ξερεις πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος?? ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ. ΌΧΙ ΕΓΩ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΟΙ ‘ΦΙΛΑΘΛΟΙ’ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΑΜΒΑΝΑΝ.
Οσο για τα παραπανω αλλοπροσαλλα (συγνωμη) ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΈΤΣΙ.που γραφεις, εχεις παει ποτε σε πολεοδομια με ολα τα χαρτια στο χερι ενα-ενα, και μαλιστα γραμμενα απο το χερι του ιδιου πολεοδομου που υποτιθεται θα σου εβγαζε την πολυποθητη αδεια και να σε καθυστερει ΜΗΝΕΣ γιατι ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝ ΑΛλΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ του 10% της αξιας της ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕ??????
μαλλον οχι!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΌΝΤΩΣ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Εγω ομως ΝΑΙ!!!
Εχεις παει σε τελωνειακο να κανεις δουλεια με ολα τα χαρτια στο χερι, ενα-ενα, οπως εκανες 30 χρονια τωρα και επειδη αυτην την φορα ΔΕΝ ειχες το απαιτουμενο μπαξις εφυγες απρακτος?????
Μαλλον όχι. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ:

ΠΧ, ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:
ΕΓΩ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
ΕΓΩ: ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΓΩ: ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΟ
ΕΓΩ: ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ?

Ποτέ δεν έχω πάει δεύτερη φορά. Ποτέ δεν έχω πληρώσει φακελάκι.
Τους ‘πληρώνοντες’ τους καταλαβαίνουν τα όρνεα και τους πλησιάζουν ανάλογα. Τους τίμιους δεν μπορούν. Ίσως παίζει ρόλο και το αγέρωχο του ύφους. Δεν πάω να μου κάνουν καμία χάρη. Την δουλειά τους θα κάνουν. Και ελπίζω να μην ακουστεί υπεροπτικό, έχω και την εντύπωση ότι το ευχαριστιούνται που κάνουν δουλειά μαζί μου.

Εγω ομως ΝΑΙ!!!!
Μην κοιτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα αλλα κοιτα τι μπορεις εσυ να κανεις για την πατριδα!!!!!!
κάτι τέτοια σας λέει ο (made in USA) Γιωργάκης και μασάτε. Μαγκιά σας. Eγώ είμαι Ελληνάρας - κλασομπανιέρας - κλέφτης - ανήθικος - επιχειρηματίας, που είπε και η τρελή στην Πάνια.

Αν κάνει η πατρίδα αυτά, που θέλω εγώ να κάνει για μένα, και είναι όλα ηθικά και άμεμπτα σε διαβεβαιώ – και ξέρω να τα ξεχωρίσω όταν τα κάνει, τότε και εγώ θα κάνω ότι χρειασθεί για εκείνη.

Έχω καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και την γιαούρτη.

(Επειδή είμαι και λίγο λαϊκός)

Last edited by ckk; 02-05-2011 at 16:35.
Reply With Quote