02-05-2011, 21:48
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Χρηστο,
θα συμφωνησω με τον Gemara, η ογκωδης γραμματοσειρα δεν ειναι απο μονη της επιχειρημα πειθους!!! Ετσι οσο και να φωναζεις δεν με πειθεις και ισως δεν πειθεις και άλλους!
Οσον αφορα εμενα, και θα τελειωσω το ποσταρισμα μου με αυτο, δεν μπορω να συζητω πολιτικα θεματα με καποιον που ολα τα επιχειρηματα του ειναι ''ας κανουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ αυτα που πρέπει (¨η που θελω ΕΓΩ γι ΕΜΕΝΑ) κι εγω θα ακολουθησω'', διοτι παντα θα υπαρχει κατι που δεν εκαναν για σενα οποταν παντα θα εχεις το άλλοθι του ''αφου δεν μου εκαναν αυτο....''. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου φιλε Χρηστο!!
Σημ. Ο εκτελωνισμος αυτοκινητου οταν γινεται απο ιδιωτη για ΕΝΑ αυτοκινητο ειναι ετσι οπως το λες. Οταν ομως γινεται απο εκτελωνιστη ο οποιος εκτελωνιζει καθημερινως δεκαδες αυτοκινητα.....¨η απο υπαλληλο γραφειου που καθε μερα κανει εναν αποπλου/καταπλου πλοιου, ητοι 30 τον μηνα....τοτε το πραγμα αλλαζει πολυ!!!! Χωρις μπαξις (20ε ανα διασαφιση και 20ε ανα δηλωτικο εισαγωγης σε πλοιο!!!) δεν εκτελωνιζεις ουτε ροδα και δεν καταπλεεις/αποπλεεις ουτε βαρκα!!!
Μην κρινεις αυτα τα πραγματα σαν μοναδα ιδιωτης και ακουσε αυτα που σου λεει ενας επαγγελματιας του ειδους που βιωνει, τα συγκεκριμενα, 30 χρονια τωρα!!!!!
|
Στο συγκεκριμένο που λες Γιώργο, μιά προσημείωση του 20άρικου θα βοηθούσε να λυθεί το θέμα; Μη μου πεις ότι δε θα ξαναεκτελωνιστεί ποτέ τίποτα.
|