
03-05-2011, 10:47
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πάρκινγκ σε κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spartiatis
Έχω θέση όπου παρκαρω το αυτοκίνητο μου.
Τη μηχανή την αφήνω σε διάδρομο (χωρο ελιγμών )
δηλαδή κοινοχρηστο όπου δεν ενοχλεί κανένα!
Απλά ειναι κομπλεξικοι.το θέμα ειναι αν δεν τη βγάλω τι
μπορούν να κάνουν νομικά;
|
Μπορει ναι ειναι κομπλεξικοι αλλα αν, οπως σου ειπε και ο ortho, ΕΝΑΣ να εμποδιζεται γιατι ειναι ''κουλος'', ¨η γιατι η τοποθετηση της μοτο εκει σκονταφτει στο γραμμα του νομου πρέπει να την βγαλεις απο εκει.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spartiatis
Και πως μπορεί να αποδειχθεί αυτό;1 χρόνο τώρα μπαινοβγαίνουν χωρίς πρόβλημα.
|
Αυτο δεν λεει τιποτα.......κανανε υπομονη εναν χρονο!!!!
Ακομα μπορουν να ισχυριστουν οτι στο εχουν πει επανειλημενως να την βγαλεις απο εκει, κι ας ειναι ψεματα, εσυ δεν μπορεις να αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι αφου φανταζομαι θα εισαι μονος σου εναντιον ολων!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spartiatis
Τα πάρκινγκ ειναι 8 ,τα 4 ειναι άδεια!!
απουλητα!παρκάρει και αντιρτοπιλικο!!
|
Γιατι δεν την βαζεις προσωρινα σε ενα απο τα αδεια παρκινγκ μεχρι να βρεις μιαν ακρη?
Η διαδυκασια που οι ιδιοκτητες μπορουν να ακολουθησουν για να σε βγάλουν απο εκει ειναι:- ο διαχειριστης παει στον εισαγγελεα και του λεει το προβλημα
- ο εισαγγελεας σε καλει εγγραφως ¨η με αστυνομικο οργανο να παρουσιαστεις ενωπιον του, δινονται οι απαραιτητες εξηγησεις και νουθεσιες παιρνεις την μηχανη και το θεμα τελειωνει εκει.
"η- ο διαχειριστης σου κανει μυνηση κατευθειαν με τις υπογραφες και των υπολοιπων ενοικων.....οποταν καηκες στο δικαστηριο
- δεν εχει

Ομως ετσι χαλας τις σχεσεις σου μαζι τους και το να μην λες καλημερα με άλλους 10 ανθρωπους μεσα στο ιδιο σου το σπιτι δενε ιανι και οτι καλυτερο.
Εγω, επειδη εκει που βαζεις την μοτο εισαι χαμενος απο χερι αν τραβηξει η υποθεση, θα σου ελεγα να πιασεις αυτον/ους με τον/ους οποιους εισαι πιο κοντα και ευγενικα χωρις παροξυσμους να ζητησεις να μεσολαβησουν προς δικο σου οφελος.
Καλη τυχη
|