Θέμα
:
Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό
View Single Post
#
39
03-05-2011, 10:40
evan400f
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650 HONDA CB 400 FOUR 1976
Απάντηση: Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
NLS
Παιδιά να σας φτιάξει ο Νίκος ένα section "εδώ τις θάβουμε" να είναι όλα μαζεμένα τι λέτε;
Λυπάμαι αλλά δεν θα είστε moderator όμως... έχει προλάβει άλλος (που ξέρει τα πάντα).
Δεν ξέρω τα πάντα αλλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Όταν θες να συγκρίνεις κάτι πας στην ίδια κατηγορία. Έχουμε φάει τα χιλιόμετρα με το κουτάλι της σούπας και έχουμε μάθει ότι δεν παίζει ρόλο τι μηχανή καβαλάς. Αλλά το πνεύμα του μηχανόβιου.
Θες να κάνεις συγκριτικό για το Suzuki Burgman: Το συγκρίνεις με το Honda Silverwing που είναι στην ίδια κατηγορία!!
Δυστυχώς η ευτυχώς η Honda κατά καιρούς βγάζει στην παραγωγή μηχανές που είναι σε μία δικιά τους κατηγορία. Το Deauville είναι ένα από αυτά τα μηχανάκια. Αν διαβάσετε δοκιμές σε ξένα περιοδικά, συνήθως το συγκρίνουν με το V-Strom, το Versys, το FJ, και το ST. Και πάλι όμως πάντα σε κάποιο σημείο αναφέρουν ότι είναι δύσκολο να τα συγκρίνεις. Φαίνετε ότι αυτό ενοχλεί κάποιους τάχα δημοσιογράφους του Ελληνικού τύπου γιατί δεν μπορούν να κάνουν μία αντικειμενική δοκιμή σε ένα μηχανάκι χωρίς να το συγκρίνουν με κάποιο άλλο.
Δεν θάβω κανενός το μηχανάκι, πότε μου δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω. Για μένα έχει σημασία ο άνθρωπος που το καβαλάει και όχι τι καβαλάει ο άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι η περισσότεροι εδώ μέσα έμαθαν να οδηγάνε επάνω σε κάποιο Ιαπονέζικο μηχανάκι. Εγώ έμαθα επάνω σε μία Triumph!
Οπότε ας ασχοληθούμε με την οργάνωση καμίας κοπάνας και ας αφήσουμε όλα αυτά.
evan400f
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): evan400f