View Single Post
Παλιό 03-05-2011, 15:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
.....................................................
...........................................................................................
Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο λόγω της κουραστικής επανάληψης των ίδιων και ίδιων "επιχειρημάτων" ιδίως του GeorgeP που ουδέποτε ουδένα έχουν πείσει. .
Στα πολιτικα θεματα γραφουμε 10-15 ανθρωποι, οι ιδιοι και οι ιδιοι!! Αυτους δεν τους εχω πεισει, δεν ειναι εξαλου αυτος ο σκοπος μου.....να πειθω!!
Το φορουμ εχει ενεργα 1000 τοσα μελη, αρα 985 δεν γραφουν στα πολιτικα αλλα διαβαζουν. Φανταζομαι οτι εχεις στα χερια σου αυτην την δημοσκοπηση που δικαιωνει το ''ουδενα''που λες.....ετσι δεν ειναι????

Απόσπασμα:
.......................................................................................
Εν γένει δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματά σου που έχω διαβάσει σε άλλα θέματα. Απλά εκτιμώ ότι χάνεις και συ τον χρόνο σου απαντώντας σε ορισμένα θέματα και ορισμένους, αν μου επιτρέπεις την κρίση αυτή..
Απαξιωτικο αυτο για οσους αναφερεσαι!!! Μαλλον τους θεωρεις ανθρωπους ενος κατωτερου θεου και προ παντων κατωτερους απο εσενα!!!!!! Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα ειδικα!!! Λυπαμαι!!!

Απόσπασμα:
Παράδειγμα συζήτησης και αντιπαράθεσης σε φόρουμ:

Έδωσα φακελλάκι για να ζήσει ο πατέρας μου.
Σωστα! κι εγω εκλεψα την τραπεζα για να κανω καλα το παιδι μου!!!!!!
Μαρθα Βουρτση και Νικος Φωσκολος στο ''αμαρτησα για το παιδι μου!!''

Απόσπασμα:
Ποτέ δεν είπα ότι τα έλεγε καλά....
Θα μας πεις τι ελεγες τοτε???

Απόσπασμα:
Ποτέ δεν πέταξα αποτσίγαρα.......
Υπαρχει ποτε περιπτωση φανατικοι αντικαπνιστες (που μαλλον δεν χουν καπνισει ποτε στην ζωη τους) να εχουν πεταξει αποτσιγαρο ποτε στην ζωη τους?? Εκτος κι αν δανειστηκαν κανενα, και κρατωντας το με τσιμπιδα 2 μετρων, απο καποιον καπνιστη 6κμ μακρια!!

Απόσπασμα:
Έλα ντε! Χάνουμε και μεις τη σοβαρότητά μας που ασχολιόμαστε με δαύτους!

Κ.ο.κ.
κιαυτο πολυ απαξιωτικο ακουγεται, μαλλον δεν τον ενδιαφερει (αυτον που πιστευει κατι τετοιο) η πολιτικη και το πολιτικο γιγνεσθαι αυτης της χωρας!!
Τετοιοι ειναι κατι 45αρηδες συνταξιουχοι π.χ. οι της Ολυμπιακης αλλα κι αλλοι (και κατι χιλιαδες στρατιωτικοι) οι οποιοι εχουν δεσει τον γαιδαρο τους με 2000ε συνταξη τον μηνα και 100,000 εφαπαξ στα 60 τους!!!! εκ των οποιων 100,000ε εχουν λαβει τα μισα σημερα με ομολογα που ληγουν το 2013!!!!! Των ποσων εξαιρουνται οι στρατιωτικοι, αυτοι περνουν κατι τι λιγοτερα!!!

Ολα τα παραπανω δεν αναφερονται προσωπικα σε εσενα Γιωργο Gemara και φυσικα δεν εχουν σκοπο να σε θιξουν!! Απλα παραδειγματα εδωσα πως θα μπορουσε να απαντησει καποιος ''ουδενας'' - σε αυτα που ΘΑ εγραφε σαν επικοδομητικη απαντηση ενος άλλου - ενας ΚΑΠΟΙΟΣ!!

Last edited by GeorgeP; 03-05-2011 at 16:15.
Reply With Quote