03-05-2011, 16:03
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... για σιγά, ποτέ δεν είπα πως ο Γιώργος (Georgep) εκφράζει την σιωπηρά πλειοψηφία!!!!!!!!
Μάλιστα έχω αρκετά διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα μαζί του. Αυτό φυσικά, δεν με εμποδίζει να επικροτώ αυτά στα οποία συμφωνώ.
Για παράδειγμα ο Γιώργος πιστεύει στο ΠΑΣΟΚ, εγώ όχι, όμως οι συγκυρίες της εποχής με οδηγούν στο να βοηθάω στις όποιες προσπάθειες του. Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο για την ώρα και δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να σαμποτάρω τον τόπο που ζω.
Τον καιρό που είχα την "άνεση" να αντιδρώ το έκανα (εσείς που είσασταν;;οεο)όμως παράλληλα φρόντιζα να προετοιμάζομαι για την επερχόμενη κρίση. Το ποιος έχει δίκιο, όπως πάντα θα το δείξει το μέλλον!!!
ΥΓ. Πάντως είμαι στ' αλήθεια περίεργος, για το που βρίσκετε τόσο ελεύθερο χρόνο να ψάχνετε στο διαδίκτυο, να "ενημερωνώσαστε" και να γράφετε τόοοσα κατεβατά?!?!?!?! Μήπως... λέω μήπως... αλλά πάλι δεν μπορεί... μόνο εσείς είσαστε οι παραγωγικοί δουλευταράδες, εγώ είμαι απλά... αργός.
|
κακως, κακιστα το πιστευεις αυτο, κι εσυ και οσοι άλλοι!!!!!
θα ηταν καλυτερα να με ενταξεις κι εσυ και οι άλλοι στο παρακτω που λες ''Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο για την ώρα και δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να σαμποτάρω τον τόπο που ζω'', οπως π.χ κανει το 90% των 15 ατομων που γραφουν στα πολιτικα θεματα!! Για το άλλο 85% (985 ατομα) δεν εχω γνωμη ουτε κρυφες δημοσκοπησεις διεξαγω για να ξερω!!
Το τελευταιο ειναι αλλουνου προνομιο!
Last edited by GeorgeP; 03-05-2011 at 16:16.
|