View Single Post
Παλιό 03-05-2011, 16:41
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρήστο, εξ' ορισμού ένα ποστ χαλάει όταν αρχίζουν να παίζουν τα χρώματα και τα γράμματα, να γίνονται αντιπαραθέσεις χωρίς να ..........................................................
Κ.ο.κ.

Γιώργο όλα αυτά είναι πολύ light παρατηρήσεις για αυτά, που αισθάνομαι εγώ. Έχεις ακούσει την έκφραση με πνίγει το δίκιο μου? Και να υπάρχουν άνθρωποι, που να με εξισώνουν με αυτούς τους απατεώνες?

Οι επαγγελματικές γνώσεις μου από μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες του εξωτερικού και η ιστορία της επιχειρηματικής μου ζωής με κάνει να γράφω σε τόσο έντονο ύφος και ειδικότερα όσον αφορά την πολιτική.

Με διάφορους απατεώνες, που μέσα σε αυτούς είναι και μεγάλη τράπεζα αλλά και το Ελληνικό κράτος, είμαι σε δικαστικούς αγώνες διεκδικώντας περισσότερα από €Μ2,6. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήμουν συνδαιτυμών στο φάγωμα όλων αυτών των χρημάτων. Χωρίς να μπορώ να το εντοπίσω ακριβώς, και μόνον στατιστικά, δεν μπορεί κάτι στραβό θα έκανα και γω. Δεν ήταν όμως ούτε ηθελημένα και ιδίως δεν μπορεί να εξισώνομαι με την ακούσια – εκ προμελέτης – καλά προγραμματισμένη και εκτελεσμένη κλοπή τόσων €Βs, από αυτούς τους αλήτες. Δισεκατομμύρια, όχι αστεία. Σε αντιδιαστολή με τα δικά μου αμαρτήματα των πόσων €? 17? 32? Άντε 49.

Και τώρα καλούμεθα εμείς οι πολίτες να τα αποπληρώσουμε, πληρώνοντας ήδη την βενζίνη με €1,7 / λίτρο, φόρους, κλπ. Με την κοινωνία να έχει φτάσει σε μη παρέκει καταστάσεις. Εγώ νομοθέτησα? Ή οι αλήτες οι πολιτικοί? Που μια που το αναφέραμε, μερικοί εξ αυτών, είναι και πούστηδες. Και τους θίξαμε που τους κράξαμε? Και δεν έχει σχέση αν είσαι ######ς με τις πράξεις σου? Όταν κάνει κάποιος κάτι πονηρό – κακό, τι του λέμε? Είσαι συ ένας ######ς... Έχετε πει εσείς σε κάτι ανάλογο, είσαι συ ένας κύριος…???

Επίσης, εγώ δανειζόμουνα με 1% και δάνειζα με 10 – 20%? Εγώ ήμουν τσάτσοι – μήτσοι – κώτσοι με τους πολιτικούς και αγόραζα ελληνικά ομόλογα, για να μην φανεί το τεράστιο χρέος, που δημιουργούσα τόσα χρόνια? Εγώ τώρα σώνω τις τράπεζες, ξένες και ελληνικές, σε βάρος του λαού?

Και τέλος όταν τραβάνε οι εκδικάσεις των δικαστικών υποθέσεων σε τόσο βάθος χρόνου, πάλι εγώ φταίω? Ή η ελληνική δικαιοσύνη, που καμία εμπιστοσύνη δεν της έχω, με όλα αυτά τα διαπιστωμένα σκάνδαλα, που έχουν βγει.

Και τι κάνει το κράτος μου για όλα αυτά?

(Ελπίζω το forum, να μου συγχωρέσει το χωρίς αισθητική, ασχημονούν και το άξεστον των γραπτών μου)

Last edited by ckk; 03-05-2011 at 16:46.
Reply With Quote