View Single Post
  #11  
Παλιό 04-05-2011, 00:05
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Απάντηση: Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον φωτεινοι παντογνωστες και οι δυο σας που προσβαλλω την νοημοσυνη του ενος τουλαχιστον απο εσας.......
Ας αναρωτηθει ο προσβαλλομενος τα ποσα νοημοσυνης που διαθετει διαβαζοντας τα παρακατω και να τα συγκρινει με των μηχανικων που του αλαλζαν γραναζια καθε τοσο!!
Ετσι, να πατε και οι δυο να μαθετε τι σημαινει ''Κλιμακωτή μπαινιτική βαφή'' (σκληροτητα HV 1000) η οποια εφαρμοζεται στα μαμα γραναζια των γιαπωνεζων οταν ολοι οι ευρωπαιοι αφτερμαρκεταδες (AFAM, JT κ.λ.π) αλλα και ευρωπαιοι κατασκευαστες μοτοσυκλετων εφαρμοζουν λιγοτερο αξιοπιστες μεθοδους βαφης π,χ, απλη ανοπτηση (σκληροτητα HV 250)!!!!
Οταν μαθετε τι σημαινει ''ωστενιτης απο επαναφορα'' τις ιδιοτητες του και ποιοι κατασκευαστες το εφαρμοζουν τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!

Οταν αποκτησετε γνωσεις για τα παραπανω θα καταλαβετε, χωρις να ειναι απολυτα σιγουρο αυτο, απο μονοι σας γιατι τα μαμα γραναζια των γιαπωνεζων ΔΕΝ φθειρονται και ΔΕΝ αλλαζονται οπως των ευρωπαιων!
Ακομα θα καταλαβετε, χωρις να ειναι και παλι απολυτα σιγουρο αυτο, γιατι πιαστηκατε κοροιδα τοσα χρονια που καβαλαγατε αλυσιδες και γραναζια και τα αλλαζατε στο καθε κελευσμα του καθε τυχαρπαστου μηχανικου που ειχε μεινει στην δεκαετια του '70 - μέσα '80!!!

Το οτι καβαλαγατε τετοια μηχανακια σαν κι εμενα για δεκα χρονια δεν σημαινει οτι ξερετε και τον τροπο κατασκευης τους ουτε τα υλικα κατασκευης τους, ουτε τον τροπο βαφης καποιων εξαρτηματων π.χ. γραναζιων!! Αρα την τυφλα σας ξερετε!!!! Ξερετε οσα σας ελεγαν οι μηχανικοι σας και τιποτε άλλο!

Αντε μπραβο, που ολα τα ξερετε και αναθεμα αν ξερετε τιποτα!!!

Αν ειπε καποιος απο εσας κατι για ειρωνια εχω κι άλλη αν χρειαστει!!!!!!

δεν σου φτανει που μας εχεις γυρισει τουμπα την ζωη και την πολιτικη κατασταση της χωρας,τωρα εισαι ετοιμος να τουμπαρεις και το μοτοσυκλετικο παρελθον μας.....
εγω δεν συγκρινα πουθενα ευρωπαικα με γιαπωνεζικα αλυσιδογραναζα......το πρωτο μου ευρωπαικο μηχανακι ειναι το gs,οποτε ποια 10 χρονια τσαμπουνας;;;;;;25 χρονια γιαπωνεζικα μηχανακια ειχα και γνωριζω πολυ καλα τα καλα και τα κακα τους ......μιλας απαξιωτικα για μηχανικους που δεν γνωριζεις.....
μου φαινεται οτι διαφωνεις,απλα για να διαφωνεις και κατανταει γραφικο...
Reply With Quote