View Single Post
Παλιό 08-05-2011, 03:15
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: υπαρχουν κατι ζωα αυτου του ειδους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη δηλαδή, αλλά πότε δεν ήταν έτσι?!?!?!?!!??!?
Ίσως πριν γίνει επίσημη θρησκεία ο χριστιανισμός στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οπότε και πήρε την εξουσία η εκκλησία (σαν τους αγιατολάχ), όμως τότε δεν υπήρχαν και "επαγγελματίες" παπάδες.
Και άντε πάλι με τις πανελλήνιες... Δεν λέω πως το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι σωστό (αντιθέτως), αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άσχημο να έχει ένας υποψήφιος μερικές παραπάνω επιλογές στην εύρεση εργασίας.
Το ίδιο διάβαζα και σε άλλο θέμα με την αστυνομία. Τι θα ήταν καλύτερο, να έδιναν 3000 για 50 θέσεις;;;; και μετά ξανά σε άλλη σχολή όσοι δεν επιτύγχαναν;;; Είναι κάτι που δεν ξέρω για τις εξετάσεις?

Ότι ξέρεις ξέρω,
Άσχημο δεν είναι αλλά σε μερικά επαγγέλματα επιβάλετε δεν πρέπει να έχεις παραπάνω επιλογές ,
Δεν μπορεί να είσαι αθυρόστομος να μην πατάς στην εκκλησία και να θές να γίνεις παπάς, δεν μπορεί να είσαι παπαδοπαίδι και να θες να γίνεις αστυνόμος Απλά αναφέρω την άποψή μου που είναι ότι για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να είσαι και λίγο ####παιδο, του πεζοδρομίου, ενώ για την εκκλησία πρέπει να το βλέπεις σαν λειτούργημα.
Εγώ θέλω να πηγαίνω στην αστυνομία και να με αντιμετωπίζουν σαν πολίτη και όχι καχύποπτα και υπεροπτικά, θέλω να πηγαίνω στον παπά και να βλέπω έναν άγιο και όχι ένα επαγγελματία, βγήκα εκτός θέματος αλλά πιστεύω να σε κάλυψα με την άποψη μου που δεν είναι απαραίτητα και σωστή
Reply With Quote