View Single Post
Παλιό 08-05-2011, 03:14
kostastenere Ο/Η kostastenere βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: athina
Μoto: ktm 990 adventure s
Προεπιλογή Απάντηση: Γιάννη σε ευχαριστώ!!

Δυστυχώς δεν θυμάμαι το νικ του αλλά θα τον πάρω αυριο να τον ρωτήσω. Τα δύο παιδία που με βοηθησαν ο Γιαννης (διασώστης) και ο Χρήστος (ποδηλάτης και αυτός που γνωρισα 5 λεπτά πριν και πηγαίναμε μαζί προς το freeday) ήταν εκει και δεν κουνησαν ρούπι. Να φανταστείτε ότι περίμεναν μαζι με την φίλη μου μέχρι να έρθει ένας άλλος φίλος να πάρει το ποδήλατο!!!! Οτί και να πω είναι λίγο, με σκλαβώσανε......

Σήμερα πήραν από 2 με 3 τηλ ο καθένας για να δουν πως είμαι.!! Αυτό που θα κάνω πάντως με το που βρώ χρόνο είναι μαθήματα πρώτων βοηθειών και νομίζω πως χρειάζεται σε όλους μας ( εγώ διαπίστωσα πώς πολλά πράγματα τα ήξερα λάθος). Ίσως να είναι και μια καλή ιδεα να οργανωθεί μέσο φορουμ, αν δεν έχει γίνει κατι τέτοιο μέχρι τώρα. Όπως και να χει τα δυο παλικάρια να ναι καλά.

Όσοι από εσας πατε αυριο στην πανελληνια να περάσετε καλά και να προσέχεται γιατί θα έχει πολύ κόσμο, έγω θα κάτσω μαβίλη πίνοντας καφεδάκι ( η μπύρα απαγορεύεται λόγο αντιβίωσης ) και όποιος θέλει να κάνει στάση θα με δει μέ ένα μπλέ καπελάκι(για να κρύψω τα ράμματα)

καλό ξημέρωμα!
Reply With Quote