View Single Post
Παλιό 08-05-2011, 22:10
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: υπαρχουν κατι ζωα αυτου του ειδους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ότι ξέρεις ξέρω,
Άσχημο δεν είναι αλλά σε μερικά επαγγέλματα επιβάλετε δεν πρέπει να έχεις παραπάνω επιλογές ,
Δεν μπορεί να είσαι αθυρόστομος να μην πατάς στην εκκλησία και να θές να γίνεις παπάς, δεν μπορεί να είσαι παπαδοπαίδι και να θες να γίνεις αστυνόμος Απλά αναφέρω την άποψή μου που είναι ότι για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να είσαι και λίγο ####παιδο, του πεζοδρομίου, ενώ για την εκκλησία πρέπει να το βλέπεις σαν λειτούργημα.
Εγώ θέλω να πηγαίνω στην αστυνομία και να με αντιμετωπίζουν σαν πολίτη και όχι καχύποπτα και υπεροπτικά, θέλω να πηγαίνω στον παπά και να βλέπω έναν άγιο και όχι ένα επαγγελματία, βγήκα εκτός θέματος αλλά πιστεύω να σε κάλυψα με την άποψη μου που δεν είναι απαραίτητα και σωστή
Αντρέα μου, ας αφήσουμε τους συγκεκριμένους που (κατά τα δικά μας κριτήρια) βρέθηκαν σε λάθος θέση. Θα κριθούν από άλλους αρμόδιους. Εμείς, στο κομμάτι που μας αναλογεί και μπορούμε, θα επιλέξουμε αυτόν που θέλουμε και μας αναπαύει. Έχουμε αυτήν την δυνατότητα. Όπως τον γιατρό σου τον διαλέγεις, γιατί σ' αυτόν βρίσκεις την υγειά σου, έτσι και τον ιερέα τον διαλέγεις για να 'σαι ψυχικά αναπαυμένος, κι όχι σκανδαλισμένος.

Last edited by Fuji; 08-05-2011 at 22:42.
Reply With Quote