
10-05-2011, 22:19
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Παγωτό παρφαί σοκολάτα !!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από erasel
Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε ένα σφηνάκι metaxa ή cognac.
Επίσης εφόσον το βάλεις στην κατάψυξη ανακάτευε ανά δύο ώρες περίπου με ένα πηρούνι ή ακόμα καλύτερα με μίξερ.
Καλή επιτυχία !!!
|
Thnx for tipping. Υπάρχει ένα άλλο αφέψημα, της Ιταλικής Bottega– το Gianduia. Κρεμοειδής λεπτή γεύση, που αφήνει ώρες ονειρώδους απόρροιας στον ουρανίσκο σου. Δεν το ξέρω το αποτέλεσμά του σαν πρόσθετο στο παγωτό, αλλά θα το δοκιμάσω.
Όσο για το ανακάτεμα, το έχω σημειώσει και θα το ακολουθήσω.
|