Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από princess
Μη ζητάς συγνώμη επειδή έχεις συναισθήματα,μακάρι ομως να μην υπήρχε η αιτία να τα εκφράσεις.Ευτυχώς γι αυτούς που μένουν πίσω, ο χρόνος κυλάει και η ζωη αναπροσαρμοζεται.Σιγά σιγά θα είναι πιο εύκολο να χαμογελούν και να προχωρούν μπροστά έχοντας πάντα δίπλα τους ανθρώπους να τους αγαπούν και να τους στηρίζουν.Δεν μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω πρέπει όμως να προσφέρουν στη μικρούλα το καλύτερο αύριο.Καλη δύναμη. 
|
Εχεις δικιο σ αυτα που λες.
Δεν θα ξεχασω ποτε καποια στιγμη αυτο που ειπε η μικρη. Την ρωτησαν καποια στιγμη για τον μπαμπα της και αυτη απαντησε:" Τωρα εχω δυο μπαμπαδες: Εναν ψηλα στον ουρανο και ενα τον Θειο Ηλια"!
Εμεινα καγκελο...!!!!
Προσπαθουμε να στηριζουμε την αδελφη μου και την κορουλα της, γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα οταν φευγει ενας απο το σπιτι. Η αδελφη μου δεν δουλευει και τωρα την βγαζει με την συνταξη μονο. Αν δεν ειχα βαλει καποια "μεσα" στο ΙΚΑ, ακομα θα περιμενε να βγει η συνταξη. Δεν ρωταει κανεις ομως πως ζει ο αλλος μεχρι τοτε. Και τωρα με την κριση που υπαρχει αντε να παρει καποιος μια γυναικα χηρα, 44 χρονων.
Τελος παντων. Ολα αυτα ειναι ενα αλλο κεφαλαιο ομως. Εμεις παντως προσπαθουμε οσο μπορουμε να ειμαστε διπλα τους και να τους στηριζουμε.