ΣΩΣΤΟΣ!!!
Αλλά απ' την άλλη κι εγώ ΔΕ γουστάρω τέτοιους "διαδηλωτές" !!! Σαφώς και ΔΕΝ είμαι υπέρ της αιματοχυσίας, αλλά όλα έχουν τα όρια τους...
Το 1995 ή 1996 (δε θυμάμαι ποια χρονιά ακριβώς) και ενώ σπούδαζα στη Γαλλία, έτυχε να γίνει στο Παρίσι μία απ' τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει στα χρονικά. Η πορεία έγινε στον εσωτερικό περιφερειακό του Παρισιού, στη Λ.Ε.Α και απλώς για λόγους ασφαλείας είχαν κλείσει και την διπλανή - στη Λ.Ε.Α - λωρίδα, στην οποία κυκλοφορούσαν μόνο περιπολικά και Ζ-άδες...
Θυμάμαι να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο μου και να περνάω δίπλα τους με 40-50 χλμ. ενώ αν δεν ήταν η πορεία θα πήγαινα με 80-90χλμ... and that's all!!
Εκτιμητές, μιλούσαν τότε για πάνω από 1.000.000 διαδηλωτές...

Το ακούσατε το νούμερο.....

1.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ΔΕΝ με εμπόδισαν σε τίποτα.... και δεν τους φύλαγε κανένας αστυνομικός... οι αστυνομικοί απλώς φρόντιζαν για την ασφάλειά τους και την προστασία τους απ' τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Κι εδώ... πρέπει κάθε απόγευμα πριν φύγω να πάω σπιτάκι μου... να δω την κίνηση στης δρόμους.... στο zougla.gr...ή στη Naftemporiki... μήπως τυχόν κάποιο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ τα ΄χει κάνει λαμπόγιαλα και μου πάρει 2 ώρες να φτάσω στον προορισμό μου (αν τα καταφέρω) αντί για 15' που είναι κανονικά...