View Single Post
  #64  
Παλιό 08-06-2009, 15:05
PortoLeone Ο/Η PortoLeone βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Μoto: Δεν έχω
Μηνύματα: 584
Προεπιλογή Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"

Φίλε Γιάννη μη το βλέπεις κομματικά.Δεν ανήκω πουθενά.Κανείς δε μου δίνει να φάω αν δε κουνήσω τα ποδαράκια μου και τα χεράκια μου.
Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα προδότη να μπει στη χώρα μου που τόσα έχει περάσει και να μου υποδείξει τα σύνορα.Γιατί οι τύποι του τόξου που εκτός από Ουράνιο είναι και μουσουλμανικό αυτό κάνουν.Να σας πω επίσης ο,τι είναι υποκινούμενοι και φυσικά οικονομικά στηριζόμενοι από που?
Από τη χώρα που έχει κόκκινες άσπρες γραμμές μπλε φόντο και πολλά αστεράκια.
Αστεράκια που αν αφήσουμε τα οποιαδήποτε τόξα να κάνουν τέτοιου είδους παρουσιάσεις θα τα βλέπουμε θέλοντας και μή.
Και τι εννοώ!!!
Μήπως έχουμε πάρει είδηση πόσοι μουσουλμάνοι φανατικοί έρχονται στην Ελλάδα?
Μήπως ξέρετε πόσα τζαμιά παράνομα υπάρχουν,και όχι επειδή δε δίνουν άδεια,μόνο στην Αθήνα?
Περπατήστε ελεύθερα εσείς ή η γυναίκα σας ή ένα παιδί 15 και πάνω στη πρωτεύουσα!!!
Τι κάνουμε γι'αυτό?Μη μου πείτε ο,τι φταίει η πολιτεία ή τα κόμματα.Εμείς!!!ΝΑΙ.Για να πάμε
σε Ρώμη,Παρίσι,Λισσαβώνα,Βερολίνο και άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες ή και πόλεις αν θέλετε.Βρείτε μου μία οδό Αθηνάς μία Γερανίου μία Σοφοκλέους μία Πειραιώς μία μία μία μία έλεος.Αισθάνομαι ξένος στη πόλη μου.
Και σε προσωπικό επίπεδο φίλε Γίαννη που με ξέρεις λίγο.Έρχονται στιγμές που θέλω να πιω
ένα καφέ μόνος μου με τις σκέψεις μου βλέποντας τη θάλασσα από μία καφετέρια στο Πειραιά και μέσα σε μισή ώρα έχουν περάσει
τουλάχιστον 10 ενοχλητικοί με πάρε πάρε κύριο.Γιατί φίλε έρχονται εδώ?Και μένα θα μου άρεσε να έμενα Ελβετία αλλά ξέρω ό,τι δε έχω την άνεση να πάω.
Και αφού έρχονται και δεν έχουν δουλειές,γιατί κάθονται?
Να πάνε στη χώρα τους ή αλλού.Η ψορωΚωσταινα βουλιάζει που βουλιάζει τι να τους κάνουμε?
Κοιτάχτε επίσης τα πλοία της Μυτηλίνης τι φέρνει κάθε μέρα από το νησί.
Να σας πω κι άλλα.Τα εισητήρια φυσικά τα πληρώνουμε εμείς.Αυτοί είναι οι κακομοίριδες λαθρομετανάστες και καλά.Γιατί δε τους βάζουν σε ένα άλλο καράβι και να τους πάνε απέναντι από εκεί που ήρθαν.?
Και τέλος γνωρίζουμε βάσει Ε.Ε. πόσους μετανάστες πρέπει ανάλογα πληθυσμού να έχουμε?
Σας Ευχαριστώ!!!
Reply With Quote