19-05-2011, 17:20
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Εγω παλι το σκεφτηκα πολυ πριν μιλησω!!!!
Το αν ειναι π@π@ρια ¨η οχι, αν ειν αι ισοπεδωση ¨η οχι ασε να το κρινουν οι άλλοι!!
Παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει διαφορα σε εναν θανατο απο εγκαυματα και σε εναν αλλο απο σφαιρα!!!
Δεν ηξερα οτι ο πυροβολων, για να σκοτωσει, αναρχικος ειναι εκληματιας και του αξιζει καθε, τυχη ακομα και ο θανατος απο σφαιρα αστυνομικου πανω στην μαχη...., και ο πετων μολοτωφ, παλι για να σκοτωσει, αναρχικος πρέπει να συλλαμβανεται (παλι σε μαχη) αφου δεν του αξιζουν ουτε καν μερικες σφαλιαρες μπας και ισιωσει!!!
Δηλαδη αν ενας αστυνομικος τραυματιστει/σκοτωθει απο σφαιρα αναρχικου και ο αναρχικος στην συνεχεια σκοτωθει κι αυτος με την σειρα του τοτε ολα καλα, οταν ομως ο αναρχικος καψει τον GeorgeP και πεθανει απο εγκαυματα τοτε ο αναρχικος πρέπει να συλληφθει ΜΟΝΟΝ....ουτε καν μερικες σφαλιαρες και γκλοπιές στο ξεροκεφαλο του!!!!
Ποιος ισωπεδωνει τι ηθελα να ηξερα......ας με κρινουν οι άλλοι Κωστα μου!!!
|
εισαι των ακρων.....εγω δεν ζητω να με κρινουν φιλαρακι μου,δεν εχω υπαρξιακα προβληματα
αν βρισκεις κοινα των ανθρωπων,που κατεβαινουν στους δρομους για δικαιωση,με τους κοινους εγκληματιες και δολοφονους ειναι αποψη σου...
|