View Single Post
  #40  
Παλιό 20-05-2011, 11:57
Akyla Ο/Η Akyla βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραίας
Μoto: R 1150 GS
Μηνύματα: 606
Προεπιλογή Απάντηση: Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια χαρά είναι. Είναι πιο κουραστική η "κύλιση" και ίσως λίγο χαμηλότερος ο μέσος όρος ταχύτητας, αλλά η σέλα είναι πιο άνετη.

Θες συχνότερες στάσεις αλλά μια χαρά.

Αν δεν βιάζεσαι θα κουραστείς ΑΠΕΙΡΩΣ λιγότερο αν πας πιο "περιφερειακά" (ακόμα και αν σου βρει λίγο πιο μακρινή η απόσταση) μόνο και μόνο για το ενδιαφέρον. Η μονοτονία στην Εθνική κουράζει.

Επίσης κουράζουν (αυτό έρχεται λίγο αντίθετο με το ακριβώς από πάνω αλλά έχει εξήγηση) οι απότομες αλλαγές ταχύτητας (επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις). Προσπάθησε ακόμα και περιφερειακά να έχεις σταθερή ταχύτητα σε ευθείες και στροφές (ή με ομαλές διακυμάνσεις), ενώ αν πας από Εθνικές μην κάνεις το λάθος να κολλάς πίσω από έναν αργό και μετά να τον περνάς με τα 1000 (συνήθως το κάνουμε αν βαρεθούμε και φέρνει εκνευρισμό). Αυτό θα σε κουράσει περισσότερο.

Επίσης κάνα mp3 θα βοηθήσει γιατί εδώ που τα λέμε συμπαθητικός ο ήχος του μονοκύλινδρου αλλά όχι για 4-5-6 ώρες.
Ευχαριστώ και να σου πώ την αλήθεια ποτέ δεν βιάζομαι...βόλτα πάμε και όχι αγώνες,Θα με ενδιέφερε μια εναλλακτική διαδρομή!!! Αν θέλεις δώσε λίγο παραπάνω λεπτομέριες - πληροφορίες.
Reply With Quote