20-05-2011, 11:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Το πρόβλημα σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από την πλευρά του νόμου είναι ότι στατιστικά θα την πληρώσουν και αθώοι και εκεί είναι το δικό μου πρόβλημα.
Δεν δέχομαι να φάει ούτε ένας άδικα ξύλο ή σφαίρα αν οι αστυνομικοί γίνουν και δικαστές.
|
Οι αθωοι Σταυρο ειναι ''παραπλευρες απωλειες'' σε εναν χωρο που εκδηλωνεται βια!! Αν στην Πευκη κατα την ανταλλαγη των πυροβολισμων σκοτωνοταν/τραυματιζοταν πολιτης θα ψαχναμε να βρουμε απο ποιανου οπλο εφυγε η σφαιρα. Αν ηταν αστυνομικου....ωχ αλοιμονο του λες και ο ανθρωπος επιτηδες τον σημαδεψε!!!! Αν εφευγε απο το οπλο του αναρχοαυτονομου......αναρωτιεμαι τι θα λεγαμε! Μαλλον....να τον κυνηγουσε και να τον συνελαμβανε και φυσικα ουτε ενα χαστουκι να μην του εριχνε!!!!!
Σε σουπερ Μαρκετ στην αμερικη, παλι την ιδια περιοδο με το παραπανω ποστ, εγινε ενοπλη ληστεια. Η αστυνομια, τα ελικοπτερα τα s.w.a.t ηρθαν σε χρονο dt, μια ανακοινωση απο τηλεβοες να ''πεσουμε ολοι κατω'' μεσα κι εξω απο το Σουπερ μαρκετ αρκουσε για να ξαπλωσουμε ολοι στο πατωμα! Παρολα αυτα πυροβολισμοι επσαν πολλοι και απο βαρια οπλα, σκοτωθηκαν οι ληστες αλλα και 3 πολιτες ΜΕΣΑ στο Σουπερ μαρκετ απο σφαιρες αστυνομικων που πυροβολουσαν του ληστες που επιχειρησαν να διαφυγουν και ηταν ΕΞΩ απο το σουπερ μαρκετ!! Φταιει ο Αστυνομικος?
Απόσπασμα:
Η εμπειρία μου εδώ στο κέντρο λέει ότι οι ξυλιές όταν αρχίσουν να πέφτουν, πέφτουν επί δικαίων και αδίκων.
Πρέπει αν υπάρχει και άλλος τρόπος...
|
Το εχω πει, το εχω γραψει, σε 1000 ατομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙς ΤΑ 100 ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙς ΦΑΣΑΡΙΕς. Πας με το τι και οσο πιανει το ματι σου!!!
Χωρια που υπαρχουν και τα ΄΄καλα παιδια'' που πανε στο αστυνομικο και του λενε ''μην τον κτυπας δεν εκανε τιποτα'' οποταν τις τρωει και αυτος!!!
Στα επεισοδια τις τρωνε αυτοι που πρέπει να τις φανε και αυτοι οι οποιοι δεν προλαβαν (¨η δεν ηθελαν) να απομακρυνθουν
Απόσπασμα:
Πάντως φίλε Γιώργο για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σταμάτησες να γράφεις και το έριξες
|

|