Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Σε ιδια περιπτωση στο Λος Αντζελες εβαλα το χερι στην μεσα τσεπη του σακακιου μου για να βγαλω διπλωμα κ.λ.π. οπως εκανα στην ελλαδα του 1990...... και το πιστολι κολλησε στον κροταφο μου απο το ανοικτο παραθυρο.
Στην συνεχεια διεταχθηκα σε αυστηρο τονο και με βρισιες να εξελθω του αυτοκινητου, κι εγω και η συνοδος μου που ευτυχως ηταν Αμερικανα, και να ξαπλωσουμε μπρουμητα με τα χερια στην εκταση στο καπο του αυτοκινητου ο ενας απο την μαι μερια και η αλλη απο την αλλη!!! Στην συνεχεια μας περασαν χειροπεδες και μονον τοτε αρχισαμε να συζηταμε!!!!!!!!
Η κοπελια εξηγησε,σαν αμερικανα, το τι και το πως και μονον τοτε, και αφου χαλαρωσαμε ολοι, εμαθα οτι η λαθος κινηση μου η οποια επεσυρε τον ''διασυρμο-εξευτελισμο'' μου ηταν οτι εβαλα το χερι μεσα στο σακακι αντι να, ανοιξω το πετο με εμφανεις,αργες, προσεκτικες κινησεις ονοματιζοντας την καθε μου κινηση και αναγγελοντας γιατι την κανω......μπορει λεει να εκρυβα οπλο!!!!
Απο τοτε (1990) μεχρι σημερα γελουσα με την ηλιθιοτητα των αμερικανων, σημερα κλαιω με την ηλιθιοτητα καποιων ελληνων!!!!
Σημ. αναρωτιεμαι αν κατι τετοιο θα ηταν αποδεκτο στην Ελλαδα του 2011!!!
|
η εμπειρια μου στο LA!
περπαταμε με 2 φιλους στο πεζοδρομιο και ξαφνικα ακουμε και βλεπουμε 2 περιπολικα να περνουν απο διπλα μας και να σταματουν στα 50 μετρα με "κολια"
αμεσως κατεβαινουν οι αστυνομικοι και ξαπλωνουν καποιους αγριοφατσες στο πατωμα και τους βαζουν χειροπεδες σημαδευοντας τους με οπλα...
οταν φτασαμε στο σημειο τους ειχαν μεσα στα περιπολικα και περνουσαν τα στοιχεια τους για ελεγχο σε μεγαλες οθονες σαν λαπ τοπ που ηταν συνδεδεμενες με το ταμπλω των περιπολικων!

οι αλλοι καθονταν παναγιες...

αν γινοταν εδω κατι τετοιο θα ειχαμε παραθυρα και...μπαλκονοπορτες για τη βια της αστυνομιας...