View Single Post
Παλιό 20-05-2011, 13:10
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
η εμπειρια μου στο LA!
περπαταμε με 2 φιλους στο πεζοδρομιο και ξαφνικα ακουμε και βλεπουμε 2 περιπολικα να περνουν απο διπλα μας και να σταματουν στα 50 μετρα με "κολια"
αμεσως κατεβαινουν οι αστυνομικοι και ξαπλωνουν καποιους αγριοφατσες στο πατωμα και τους βαζουν χειροπεδες σημαδευοντας τους με οπλα...
οταν φτασαμε στο σημειο τους ειχαν μεσα στα περιπολικα και περνουσαν τα στοιχεια τους για ελεγχο σε μεγαλες οθονες σαν λαπ τοπ που ηταν συνδεδεμενες με το ταμπλω των περιπολικων!
οι αλλοι καθονταν παναγιες...
αν γινοταν εδω κατι τετοιο θα ειχαμε παραθυρα και...μπαλκονοπορτες για τη βια της αστυνομιας...
Δεν ξέρω για την Αμερική παιδιά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν δοθούν τέτοιες εξουσίες στους αστυνομικούς εδώ τα φαίνομενα κατάχρησης θα είναι πολλά, δεν εχουν δα και όλοι οι αστυνομικοί το πνευματικό επίπεδο να διαχειριστούν τέτοιες κσταστάσεις.

Αμφιβάλλει κανείς από εσάς που υποστηρίζεται την Αμερικάνικη προσσέγγιση ότι αν δεν του αρέσει ή φάτσα σου θα μπορεί να σε τρέχει χωρίς λόγο;

Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας (που αμφιβάλλω) εδώ που είμαστε το μεγαλύτερο κ@λ@χανείο φαντάζεσται τι θα γίνει...;
Reply With Quote