View Single Post
Παλιό 20-05-2011, 15:27
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: «Το παραμύθι των τεμπέληδων Ελλήνων»

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μιά κι ανοίξαμε τη συζήτηση,
πόσο δύσκολο είναι να φροντίσουμε κι εμείς ώστε
το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας-Γερμανίας να πάψει
να είναι 6 δις ευρώ ετήσια εις βάρος μας;!

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να απαρνηθείς τη μηχανή που αγαπάς,
μπορείς όμως να μην ξαναπάς στο Πράκτικερ, στο Lidl,
η επόμενη ηλεκτρική συσκευή που θα αγοράσεις μπορεί να είναι
Πίτσος ( ελπίζω να μην είναι εν τω μεταξύ γερμανικών συμφερόντων ),
να μην ξαναγοράσεις γερμανικό γάλα, αλλά κάποιο έστω ελληνικής εμφιάλωσης κι άλλα τέτοια.

Στη δουλειά μου δοκιμάζω πιά υλικά άλλων χωρών, διότι εδώ
ούτε μια ελασματοποιία δεν έχουμε να φτιάξουμε σύρματα κι όσο κι αν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα γερμανικά που χρησιμοποιω,
μου την έδωσε και με τη γαϊδουριά τους και με την αύξηση τιμών που έκαναν από πρώτη του '11.

Κοινώς......

Να πάνε να πηδηχτούνε οι Γερμανοί!
εχει εξαγοραστει απο την BOSCH - SIEMENS HAUSGERATE GmbH απο το 1977!! Η ιστορική πορεία της μάρκας
Ειναι η πρωτη Ελληνικη εταιρεια που το εκανε κι επιβιωσε!! Οι υπολοιπες (π.χ. Ιζολα) που ηταν ισαξιες με την τοτε Πιτσος και στις οποιες προταθηκε εξαγορα απο ξενες εταιρειες π.χ. Ιζολα-Brandt προτιμησαν να παραμεινουν ως εχουν .....κι εκελισαν ολες μεχρι το 1980!!
Γιαυτο και τα μεταξυ των προιοντα ειναι πανωμοιοτυπα, μονον η μαρκα αλαλζει!!

Το εργοστασιο στο αιγαλεω εχει κλεισει σαν εργοστασιο και χρησιμοποιειται μονον ως αποθηκη ανταλλακτικων!

Σε ολα αυτα που λες σκεψου οτι ο ελληνας δεν εχει την καταναλωτικη παιδεια για να κανει εμπαργκο στις φιρμες που λες ενω ο Γερμανος (η Γερμανια κανει εισαγωγες απο την Ελλαδα το 2% περιπου του ΑΕΠ της χωρας μας, αυτο σκεψου το καλα) εχει και μπορει να κανει εμπαργκο στα προιοντα της Ελλαδος! Αρκει να του το πει η καθε Μερκελ!!

Γιαυτο ας το σκεφτουμε 2 φορες πριν αρχισουμε να παροτρυνουμε τους Ελληνες σε τετοιες.....αχαρακτηριστες ενεργειες!!

Στο κατω κατω γιατι να πληρωσω το γαλα υψηλης παστεριωσης της ΦΑΓΕ 1,20 και οχι το ιδιο γερμανικο με 0,80 απο το lidl?

σημ. Τα γιαουρτια ΦΑΓΕ και τα γαλατα παραγονται συσκευαζονται στην Γερμανια, δες την συσκευασια!! Made in EEC λεει και αν το ψαξει στο διαδυκτυο θα βρεις και το μερος στην Γερμανια!

Last edited by GeorgeP; 20-05-2011 at 15:34.
Reply With Quote