View Single Post
Παλιό 20-05-2011, 18:26
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ξερει κανεις απο Μπουζι ιριδιου?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει ούτε εγώ λέω ότι όποιος τα βάλει θα κολλήσει ο κινητήρας του, αλλά από ότι έχω καταλάβει τα εξουσιοδοτημένα τα αποφεύγουν, οπότε εμένα μου περισσεύει...
Ρε τρελαμενε, εφοσον υπαρχει νουμερο αντιστοιχιας του π.χ. απλου NGK που του φοραει η μαμα με το αναλογο ιριδιου (ειτε NGK, ειτε bosch, ειτε nippondenso) σημαινει οτι τα ιριδιου βγηκαν για να αντικαταστησουν τα απλα μπουζι!! Ετσι μπορουν να χρησιμοποιηθουν παντου χωρις προβληματα!
Σας ειπα οτι τα χρησιμοποιω, απο τοτε που βγηκαν, σε ολα τα οχηματα μου που απο την μαμα τους φορουσαν απλα μπουζι!!!!

Αγοραζω το κομματι (ιριδιου) 7,5ε μαζι με τα εξοδα αποστολης απο τον διαδυκτυο (οχι ebay) ενω στην Ελλαδα εχουν 16 και βαλε!!
Τα χρησιμοποιω επειδη το Χιουνται θελει αλλαγη καθε 40,000κμ για απλα μπουζι και με τα ισιδιου παω καθε 120,000κμ. Εχει και ομορφο απαλο δουλεμα ο κινητηρας εν συγκρισει με τα απλα!
Ουτε οικονομια στο καυσιμο ουτε παραπανω δυναμη!!

Τα μπουζι ιριδιου συμβαλουν στην διατηρηση της δυναμης και της οικονομιας οταν το οχημα παρεχει απο την μαμα του δυναμη και οικονομια, δεν βελτιωνει τα υπαρχοντα νουμερα!!
Reply With Quote