20-05-2011, 21:01
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
Φίλε μου Γιώργο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Μετραω την γνώμη σου πάντα γιατί είσαι αντικειμενικός.
Το θέμα το σκέφτηκα πολύ και τελικά κατέληξα ότι το γόητρο κατασκευαστή δεν είναι ικανό να με κρατήσει κι ούτε φυσικά και να με τρελανει,περίμενα κάποια στιγμή να μου εμφανίσει κάτι,όχι όμως κάτι τόσο σοβαρό και φυσικά το θεωρώ αδικαιολογητο...
Οπότε όσο κι αν μου αρέσει,όσο κι αν την αγαπάω πρέπει να πάρει πόδι..
Σήμερα έκλεισα μηχανη και σε 2 βδομάδες έρχομαι Αθηνα να παραλάβω.first edition εννοείται.
Η Honda δεν μου είναι απαρατήρητη και σίγουρα θα αξίζει,ασε όμως να κυκλοφορήσει με το καλο και μετά βλέπουμε.
Ίσως κάποιοι να δουν αρνητικά την κίνηση αυτή,κάποιοι άλλοι ίσως και να με καταλαβαίνουν,όπως και να χει εύχομαι σε κανέναν να μην τύχει το πρόβλημα αυτο ποτέ γιατί τότε θα καταλάβουν τι θα πει πίκρα....
Ασε που μετα την λήξη της εγγύησης ότι κι αν ζητήσει κοστίζει ένα σκασμο λεφτά και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω τα σπασμένα μιας ημιτελως κατασκευής...απόλαυση στην οδήγηση,κλάμα στην τσέπη.
Περαστικά μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
φιλε μου γιαννη
αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω.........!! Αν και δεν σε ξερω το οτι ειμαστε απο το ιδιο νησι με κανει να νοιωθω το πως νοιωθεις!
Ετσι ειμαστε εμεις οι Κρητικοι δεν θελουμε τετοιες σκοτουρες στο κεφαλι μας για να ειμαστε χαλαροι και να πινουμε καμια ρακι!!!
Της ιδιας αποψης ειμαι κι εγω, ενθουσιαστηκα κι εγω με την 1150 μου οπου μεταπηδησα μετα απο 3 αφρικα αλλα σε εναν χρονο ετρεχα και δεν εφτανα!!! Ετσι κατεληξα με 3 βαραντερο μεχρι σημερα και το κεφαλι χωρις πονοκεφαλους!!
Σου ευχομαι τα καλυτερα για την καινουρια μοτοσυκλετα σου!
|