View Single Post
Παλιό 20-05-2011, 23:04
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Spammάρω στο θέμα για να σου πω πρώτ'απ'όλα καλοπούλητη η μπουμπού Γιάννη και 2ον να σε ρωτήσω πώς βγάζεις το συμπέρασμα πως τα "μουλάρια των 220+ κιλών" δεν κάνουν για χώμα από τη στιγμή που στη δικιά σου δεν έχει πάει ποτέ ούτε σκόνη στα λάστιχα (όλοι το ξέρουμε πόσο την πρόσεχες και την περιποιόσουν). Και μιας και λέω λάστιχα, σε άλλες χώρες υπάρχει η επιλογή να αγοράζεις τα GS αμέσως με τρακτερωτά από την αντιπροσωπεία. Τώρα πάω να ετοιμαστώ γιατί το Σ/Κ έχω πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα να κάνω με τη μουλάρα και μια άλλη μουλάρα φίλη της.

ΥΓ. Κρητικός είσαι ρε George; Εκεί οφείλεται η ξεροκεφαλιά, λέω κι εγώ..!!
γιαννη μου οντως την προσεχα και την περιποιομουν,ομως ok.μιλαμε για μια μηχανη που εχει 260+κιλα αναλογα τον εξοπλισμο.
χωμα την εχω παει,κι οταν εννοω χωμα εννοω σε λογικο επιπεδο στο θεμα πατημα...
αλλοι ας πουμε δεν την λυπουντε και σαφως και δεν τους ενδιαφερει το κοστολογιο σε περιπτωση πτωσης η βλαβης,επειδη ομως με ενδιαφερει και για το λογο οτι δεν την πηρα για να την κατασπασω και μετα να την δωσω σε καποιον αμοιρο την σεβομουν...και σαφως κι επειδη δεν ηθελα να βαλω και χερι στην τσεπη σε περιπτωση βλαβης γιατι για μενα καποια απο τα πολλαααααααααα που εχω διαβασει ειναι το λιγοτερο αδικαιολογητα και ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που μας πουλανε μηχανες 7 εκατομμυριων με τετοιες αστοχιες...
καποιοι τα πανε και μπραβο τους,τους χαιρομαι...εγω δεν την πηγαινα.
αλλο το δικο σου ομως γιαννη μου κι αλλο το μαστοδοντο.
Reply With Quote