View Single Post
Παλιό 09-06-2009, 02:08
Alext Ο/Η Alext βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Βριλησσια
Μoto: BMW R1200R
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xvitos Εμφάνιση μηνυμάτων
για κάτσε ρε φιλαράκι γιατί μου κάνεις λίγο αναξιόπιστος με τα νουμεράκια σου.Αφού ξέρεις την αλήθεια και μετά μας την κοπανάς, όταν σε "μαρτυράνε" τα άλλα παιδιά. Αφού όπως λες ξέρεις τα νουμεράκια:
800.000 πλην 36.758 = .......
γιατί στο πρώτο σου άρθρο γράφεις 832.000 διπλοεγεγραμμένοι ;;;;;;;;;

10 χρόνια προσθαφαιρέσεις αυτά σε μάθανε να λες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θα έγραφα και άλλα, αλλά δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο του φορουμ ούτε και την νοημοσύν των φίλων μας όπως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ μας κάνεις εσύ.Μηνυματάκια οτι ολες οι κυβερνήσεις είναι βία και νοθία, δεν περνάνε πιά στις μέρες μας. ο κόσμος ξυπνησεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εσυ φιλαρακο που εισαι ξυπνητος δηλαδη
τωρα ανεβασες το επιπεδο????????
με το υφακι και το στυλακι που εγραψες εχοντας την οποια διαφωνια εχεις (που ειναι δικαιωμα σου)
φιλαρακο στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι ειτε δημοκρατης ειτε φασιστας ειτε κομμουνηστης το δηλωνεις και τελειωσε αυτο εισαι
δυστυχως ομως αυτα δεν δηλωνονται αλλα τα βιωνεις
οι τροποι , η συμπεριφορα, οι πραξεις, ο τροπος ζωης που βιωνεις δηλωνουν ποιος πραγματικα εισαι
και που εισαι?? αφου εισαι ξυπνιος οπως λες στην φοροκαταιγιδα που ερχεται πληρωσε και τα δικα μου γιατι εγω ακομα κοιμαμαι

και να θυμασαι οτι βια και νοθεια ηταν ειναι και θα ειναι αυτο το πολιτευμα που εσυ καμαρωνεις (γιατι ετσι σε εμαθαν) και νομιζεις οτι ειναι δημοκρατια

καληνυχτα και ονειρα γλυκα
Reply With Quote