Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ενταξει, συμφωνοι σε ολα!!
Αλλα επειδη εγω, σιγουρα χαζος δεν ειμαι, κι επειδη δεν βλέπω ποιος, ανεξαρτητου χρωματος θα ητο ο καλυτερος μηπως εσυ μπορεις να βοηθησεις υποδεικνυοντας καποιον που κατα την γνωμη σου θα ητο καλυτερος σημερα σε αυτην την συγκυρια?????
Διοτι το να λεω εγω οτι ο ταδε ειναι μακακας χωρις να δινω λυση ειτε στην μακακια του ειτε στην αντικατασταση του δεν διαφερω και ο ιδιος απο αυτον!!
|
Γιώργο,
Σιγουρα κανενας απο τη σημερινη η τις τελευταιες 20 βουλες δεν ειναι ικανος.
Δεν δεχομαι οτι ικανος ειναι ο αεργος (οχι ανεργος) τεμπελχανας ...
Πιστευω οτι ο περιπτερας, ο μηχανικος, ο αγροτης ειναι σαφεστατ καταλληλοτερος απο τους λεχριτες
πιστευω οτι ο μονος που μπορει να αναλάβει την τυχη του εθνους ειναι ο Βασιλιας, ασχετα που ΔΕΝ τον γουσταρω. Ο λογος ειναι οτι το πολιτευμα μας κατερευσε, πρεπει να ερθει κατι αλλο, μονο η μοναρχια ειναι ικανει για μεγαλες και διαθρωτηκες αλλα και αμεσες αλλαγες.
Αλλα επιμενω και να το προσεξετε.. και ο θεος να ερθει ο ιδιος, αν δεν κλεισει μεσα κανεναν τοτε θα γινουμε ολοι δωδεκαθειστες....
ο κοσμος ζητα να μπουνε μεσα καποιοι, αν τους βαλει ο γιωργακης (μιας και ο κωστακεης δεν τυος εβαλε) θα εινια κυβερνηση 1000 χρονια.