23-05-2011, 22:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: News247.gr ΕλλάδαΜετά την Ισπανία σειρά έχει η Ελλάδα
ΤΩρα μιλαμε!!!!!!!
Χωρις ειρωνιες και λογια που πληγωνουν κι εκνευριζουν αναμεσα μας και χωρις υβρεις για τον οποιοδηποτε Πρωθυπουργο!!!
Παμε λοιπον μια μια πραγραφο να την αναλυσουμε.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Ακριβώς. Θέλω στην ουσία δύο πυλώνες εξουσίας, με τον πρόεδρο να ελέγχει κι όπου διαπιστώνει λάθος να το τρίβει στη μούρη της κυβέρνησης. Οσο για καταλληλότερο; ανάθεμα κι αν ξέρω...αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ανέχομαι τον υφιστάμενο. Ειδες;! έχω καλή διάθεση και δεν έβαλα χαρακτηρισμό στον ΓΑΠ! 
|
Αυτο ακριβως ηθελα, θελω και θα θελω σε ολη μου την ζωη!!! Ειναι ενα απο τα θεματα που με εβγαλαν (σιγα-σιγα) εκτος κομματος.
Θα ηθελα μια κυβερνηση τεχνοκρατων οπου κυριο μελημα τους θαν ηταν Η ΧΩΡΑ και οχι οι εαυτοι τους!!!!
Ολοι αυτοι θα ελεγχονται απο εναν αμεροληπτο και παντοδυναμο Προεδρο Δημοκρατιας!!
Ομως υπαρχει ενα βασικο σημειο, ερωτημα αν θες. Ποσο ακομματοποιητος θα ητο αυτος ο Προεδρος και ποσο ανεξαρτητος απο το ενδιαφερον του για επανεκλογη του.
Ακομα υπαρχει το προβλημα άλλα να αποφασιζει η Βουλη κι άλλα να θελει αυτος ο Προεδρος!! Το αλαθητο δεν μπορει να το εχει κανεις!! Η Βουλη μπορει να νομοθετει σωστα και ο Προεδρος, για ιδιον οφελος, να μην υπογραφει!!!
Σκεψου τι εγινε πριν την Μικρασιατικη καταστροφη οπου τον ρολο του παντοδυναμου Προεδρου τον ειχε ο Βασιλευς Κωνσταντινος Α΄και ο οποιος ηρθε σε πληρη ρηξη με τον Βενιζελο λιγο πριν τον Α' Παγκοσμιο Πολεμο!! Ο Κωνσταντινος Α' (οικογενεια Γλυξπουργκ-Γερμανοφιλος) ηθελε την Ελλαδα με την Γερμανια και ο Πρωθυπουργος Βενιζελος ηθελε την Ελλαδα στο πλευρο της Ανταντ (Συμμαχοι). αποτελεσμα αυτης της διαφωνιας ηταν η ''προσωρινη κυβερνηση Εθνικης Αμυνας που συνεστηθη στην απελευθερωμενη Θεσσαλονικη τον Σεπτεμβριο του 1916!!!
Γιατι στα λεω αυτα??? τα λεω γιατι, αν και το θελω παρα πολυ, αυτο το ονειρο της διακυβερνησης που θελουμε ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατο να εφαρμοσθει στην ελλαδα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα!!!!
Και αν παμε στο σημερα θα δουμε οτι μεχρι να αφαιρεθουν οι εξουσιες απο τον προεδρο της Δημοκρατιας το 1985 αν θυμαμαι καλα πολλα προβληματα παρουσιαζοντουσαν απο τον Κ.Καραμανλη προς την τοτε κυβερνηση Παπανδρεου μονον και μονο διοτι ο ενας ητο ιδρυτης της αντιπολυτευσης (Ν.Δ).
Ειναι η καταρα του Ελληνα Γιαννη φιλε μου, η διχονοια και οι εγωισμοι απλα και μονον διοτι ο ενας ειναι μπλε και ο άλλος πρασινος!!
Το Ζαππειο 2 φιλε μου Γιαννη (παντα εισαι φιλος και ας διαφερουμε σε πολιτικα ζητηματα) αν το διαβασεις μιλαει για αναπτυξη με χρηματα που ΘΑ εξοικονομηθουν μεχρι το 2013!! Ομως το 2013 ειναι μακρια και τα χρηματα χρειαζονται ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ το πολυ, ουτως ωστε να παρουμε την 5η δοση και να αποφυγουμε την χρεωκοπια!!
Τα υπολοιπα μερη του Ζαππειου 2 κινουνται στην σφαιρα της φαντασιας αφου υποσχεται παροχες(!!!) λεγοντας μεταξυ άλλων οτι θα αυξήσει, εάν κερδίσει τις επόμενες εκλογές, το επίδοµα που θα λαµβάνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντί του 13ου και του 14ου µισθού. Προσεξε, δεν θα επαναφερει τον 13η-14η συνταξη αλλα θα την αυξησει!! Δεν λεει ποσο!!! διοτι και το 5% αυξηση ειναι!!
Ακομη ειπε οτι θα χαμηλωσει τους φορους στις επιχειρησεις αλλα και τις εργοδοτικες εισφορες(!!!)
Ολα αυτα ακουγονται ευχαριστα αλλα δεν διευκρινησε ΠΟΤΕ θα τα κανει ολα αυτα, ΜΕΤΑ την κριση ¨η τωρα??? Και αν τα κανει τωρα που θα βρεθουν λεφτα για αποπληρωμη των δανειων αφου θεωρειται τετελεσμενο γεγονος η διακοπη των δοσεων!!!!!!
Ακρατος λαικισμος για μενα μονον και μονον για να ερθει η ΝΔ στην εξουσια!!!
|