View Single Post
Παλιό 24-05-2011, 16:53
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Προεπιλογή Απάντηση: Балкан експрес: Αλητευοντας στα Βαλκανια...

Day 1
Σερρες (GR) - Blagoevgrad (B) - Surdulica - Nis (SRB)
416 km

To πρωι ξημερωσε μια λαμπρη μερα και εμεις δεν βλεπαμε την ωρα να ξεκινησουμε. Το πραγματικο ταξιδι εδω αρχιζε!
Το προγραμμα για σημερα ελεγε οτι θα μπουμε Βουλγαρια και θα κινηθουμε στην εθνικη οδο για ενα μικρο κομματι μεχρι λιγο πριν τη Σοφια, οπου θα βγαιναμε στον επαρχιακο με κατευθυνση τα συνορα με τη Σερβια. Απο εκει θα περνουσαμε διπλα απο την πανεμορφη λιμνη της Klisura για να καταληξουμε τελικα το απογευμα στη Nis. Τα χιλιομετρα ηταν εσκεμμενα σχετικα λιγα για να εχουμε χρονο να απολαυσουμε την επαρχια των χωρων που θα διασχιζαμε. Ειπαμε: στοχος να δουμε τα μικρα και καθημερινα...

Χαζευα το ξενοδοχειο και δεν μπορουσα να μην σκεφτομαι πως αλλαζουν τα πραγματα τελικα... Καποτε πριν χρονια τετοια ξενοδοχεια με εβρισκαν με μια βαλιτσα στο χερι, με το αυτοκινητο της εταιριας να επισκεπτομαι τους κατα τοπους αντιπροσωπους της δουλειας ενω τωρα.... Οι μποτες μου και το αλογο μου οι καλυτεροι μου φιλοι, και το ταξιδι να ξεδιπλωνεται μπροστα μου παρεα με αγαπημενους φιλους...

Καποτε εκει ηταν παρκαρισμενο το κουτι της δουλειας, ομως τωρα η Αυρα εστεκε θυμιζοντας μου τι και πως... Ενας αλλος Νικος, σε μια αλλη ζωη...
Για πες μου ματια μου.... Ποια ειναι αυτα που δινουν νοημα και ουσια σε αυτο που λες ζωη; Τι βαζει φωτια στα ονειρα σου;
Reply With Quote