Η πιο φορτωμένη μηχανή που έχω δει από κοντά ήταν ένα KTM 950 που οδηγούσε ο Χούντρας.
Είχε πάνω ΠΑΝΩ από όσα χωράει ένα νορμάλ αυτοκίνητο και τελικά τι ανακαλύπτω; Είχε μαζί ΚΑΙ την κοπέλα του (τουλάχιστον τότε - μην τον κάψω τον άνθρωπο) και ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ σκυλιά ΟΛΑ αυτά στο 950 επάνω.
(στην αρχή νόμιζα ότι η κοπέλα και τα σκυλιά θα είναι με αυτοκίνητο χωριστά... όμως έκανα λάθος)
Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή εύκαιρη (του το είπα κιόλας

).
Όσο αφορά το θέμα, επειδή προσωπικά έχω κάνει λίγη κατασκήνωση μόνο, θα πέσει τηλεφώνημα σε φίλο (κατά σύμπτωση επίσης με 950) που είναι "ειδικότητα του". Ότι μου πει θα το μεταφέρω (αρκεί να τον βρω εύκαιρο).
Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι να κρατήσεις αν όχι το ΒΑΡΟΣ, το ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ χαμηλά όσο μπορείς και ότι είναι στη μηχανή να είναι ΣΤΑΘΕΡΟ και ΣΤΕΓΑΝΟ. Αν δεν είναι σταθερό οι κινήσεις σου θα σημαίνουν και ανα-αντίστοιχες μετακινήσεις βάρους πράγμα έως θανάσιμο. Αν δεν είναι στεγανά, αν τύχει και βρέξει (και μπορεί να βρέξει και καλοκαίρι ειδικά αν περάσεις από τίποτα οροπέδια - το έπαθα) τότε ξαφνικά θα έχεις διπλάσιο βάρος (άσε τις καταστροφές βέβαια).
Μιλάς για δικάβαλος ή μονοκάβαλος;