Απάντηση: Πακέτα εξοπλισμού για Bmw R 1200 GS -Δίλλημα?
Πρώτα από όλα σιγουρέψου ότι ΘΕΛΕΙΣ αυτό που παίρνεις. Οδήγησες; Είδες κάτι διαφορετικό και καλύτερο από αυτές που είχες; ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ. Να ξέρεις τι παίρνεις και γιατί.
Τώρα για αυτά που ρωτάς:
1. Εγώ είμαι υπέρ άλλων λύσεων. H&B κάγκελα και βαλίτσες μεγαλύτερης αντοχής από της μαμάς. Δεν με νοιάζει τόσο η εμφάνιση (για τις βαλίτσες λέω) γιατί απλά ΔΕΝ τις φοράω παρά μόνο ΑΝ είναι απαραίτητο. Ακόμα και το top case το φοράω σπάνια και προτιμώ ένα σακίδιο.
2. Συμφωνώ με τον από πάνω γείτονα αν και ΔΕΝ το ακολούθησα.
3. Δεν έχω γνώμη, τα φώτα της 1200GS έτσι κι αλλιώς ήταν τα καλύτερα που είχα σε μηχανή (ίσως γιατί δεν είχα K1600GT ποτέ). Υποθέτω ότι σε κάποιες φάσεις βοηθάνε τα επιπλέον.
Το ABS/ASC ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σήμερα. Και όχι δεν θα σε κάνει πιο χαζό οδηγό. Αλλά ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ αρκεί.
Το άλλο εγώ δεν το έχω (μόλις ξεκίναγαν να βγαίνουν ως επιλογή όταν πήρα εγώ), οι αναρτήσεις έτσι κι αλλιώς και μη ηλεκτρικές ρυθμιζόμενες είναι (ανάλογα τι "βόλεμα" θέλεις). Είναι βέβαια και λίγο παραπάνω βάρος.
Αυτά.
|