Απάντηση: Τί να διαλέξω ??? GS ή Adventure ???
Ο γραφών είναι και παθών. Και είναι και πολύ εδω μέσα επίσης!
Οχι πως δεν πέρασα καλα με το απλό GS που είχα αλλά αν είσαι κρυφοadventuras στην χειρότερη θα αναγκαστείς (με ότι συνεπάγεται αυτό) να την αλλάξεις μετά για να αποκτήσεις το θηρίο που πάντα ήθελες κάτω απο τα πόδια σου!!!
Οχι δεν το έκανα για την αυτονομία, ούτε για τα επιπλέον στανταρ αξεσουαρ. Αυτά απλά είναι bonus.
Το εκανα γιατι απλά τη γούσταρα τη μηχανή αυτή έτσι όπως είναι. Επίσης μην μπεις στο τρυπάκι αν πάρεις το απλό να αρχίσεις το και καλά adventure project για να το κάνεις σαν adventure. Είμαι και εκεί παθών και ξέρω! Είχα κάνει τα πάντα ( ζελατίνα-μπαράκι-φλαπς-προβολάκια-προέκταση μύτης-αυτοκόλλητα) εκτός απο τεπόζιτο και ακτινωτές ζάντες. Κόστος απλής GS και αξεσουάρ > κόστος GS Adventure. Και adventure δεν είχα. Οπότε.....
Οσο για την κίνηση εντός πόλης είμαι από αυτούς που επιμένουν πως η adventure σου δίνει πιο εύκολα την αίσθηση του όγκου των κεφαλών ειδικά στην περιφερειακή σου όραση και μέσα απο το κράνος όπου δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να γυρίσεις το κεφάλι προς τα κάτω για να δείς τον όγκο σου, καθώς περνάς ανάμεσα απο αυτοκίνητα.
|