View Single Post
Παλιό 27-05-2011, 15:25
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Κατασκήνωση!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να μάθεις περισσότερα
καλά το πας!

κάτι που δεν διάβασα και που είναι απαραίτητος σύντροφος(για μένα) στα ταξίδια,είναι ένα απλό σεντονάκι και αν γίνετε υπερδιπλο.
μαζεύεται εύκολα και γρήγορα,δεν πιάνει χώρο,ρίχνεις υπνάκο κάτω απο τα δέντρα χωρίς μύγες κ.λ.π,στην παραλία το απλώνει και βάζεις τα πάντα πάνω και δεν γεμίζουν άμμο,το κάνεις τέντα για τον ήλιο με δύο κλαδάκια και λίγο σχοινί και σκεπάζεις πράγματα ριγμένα απο εδώ και απο εκεί μαζί με την μηχανή όταν λείπεις

δύο πραγματάκια ακόμη που μου έχουν χρησιμεύσει πολλές φορές,είναι λίγο σχοινάκι και λίγο καλώδιο 12volt που έχω κάτω απο την σέλα

απο εκεί και πέρα,αν κάνεις συχνά κάμπινγκ βρίσκεις σιγά σιγά αυτά που σου ειναι απαραίτητα.

εγώ πάντως επειδή το κάνω πολλά χρόνια,όσο περνάει ο καιρός,τόσο λιγότερα πράγματα χρειάζομαι..
σε αυτό το πνεύμα κινείται και η σύζυγος...ή προσπαθεί τουλάχιστον
Γιατί σχοινί και όχι ιμάντες που δένουν ή ελαστικούς;
Και γιατί καλώδιο 12 volt; Τι χρειάζεται;Το σεντόνι το διπλό και εγώ ανακάλυψα τότε πως είναι πολύ πρακτικό αλλά όχι για όλες αυτές τις χρήσεις σε μία μόνο εκδρομή. Θα γίνει χάλια και θα σκεπάζομαι μετά με αυτό;
Παρεμπιπτόντως είμαι μεταξύ άλλων σε αναζήτηση σκηνής (μια χαρά είναι αυτή που έχω αλλά αμφιβάλω για το αδιάβροχη)
Ανέβασα το θέμα γιατί πρώτον είμαι περίεργος αν υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει και δεύτερον σίγουρα θα υπάρχουν άτομα εκεί έξω που θα έχουν ίδιους προβληματισμούς με εμένα οπότε όλοι θα ωφεληθούμε.
Μη πω για τη διάθεση κουτσομπολιού αν δω καμιά φωτογραφία με τρελό φόρτωμα....

Α, κάτι άλλο...
Ένα κομάτι χοντρού μουσαμά μαζί με ιμάντες μπορεί να έχει και την εξής χρησιμότητα....

(η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου)
Το βράδυ ίσως να μην βρίσκεις πολύ κοντά τα ξύλα σου και τυλίγοντας τα με το μουσαμά προστατεύεις τη σέλα σου.

Την ιδέα να βάλω πάνω στα σαμάρια σκηνή και υποστρώματα την πήρα βλέποντας άλλες μηχανές που στερεώνανε στις μεταλλικές μπαγκαζιέρες διάφορους (στη συγκεκριμένη αδιάβροχους) σάκους.

Last edited by Markas; 27-05-2011 at 15:43.
Reply With Quote