View Single Post
Παλιό 27-05-2011, 20:23
FZMAN Ο/Η FZMAN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μoto: YAMAHA FAZER S2
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ

Η επόμενη μέρα είχε αναχώρηση πια απ΄την Φλώρινα με προορισμό και διανυκτέρευση Γιάννινα.
Η διαδρομή απ΄την Φλώρινα μέσω Βιτσίου ( απίστευτα μέρη με πολύ πράσινο)με στάση Καστοριά για καφέ.
Λοιπόν αρχίζουμε εδώ η απίστευτη με πολύ πράσινο διαδρομή απ΄το Βίτσι.

Φτάνοντας στην Καστοριά.

Για καφέ στην λίμνη.

Μετά την στάση για καφέ αναχώρηση για Νεστώριο και απο εκεί μέσω Επταχωρίου και Κόνιτσας έφτασα στα Γιάννινα.

Θα ήθελα να αναφέρω ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΡΙΦΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ απο Νεστώριο εως Επταχώρη ειδικά αλλά και τη διαδρομή που περνάει απο Επταχώρη,Κόνιτσα εως Γιάννινα.
Λίμνη των Ιωαννίνων.

Αφού λοιπόν πήγα στο ξενοδοχείο και άφησα τα πράγματα έφτασε η ώρα για λίγο περπάτημα στην πόλη.
Αφού έφαγα κι όλας έφτασα στην λίμνη και πήρα το καραβάκι για να πάω στο νησάκι που υπάρχει στην λίμνη.

Το νησάκι αυτό είναι πολύ μικρό και ήθελα να το περπατήσω όλο για να το δω.

Η επόμενη μέρα με βρήκε να αναχωρώ με τελικό προορισμό την Αθήνα μιας που το ταξίδι μου τελείωνε.
Έτσι λοιπόν αφού έφυγα απ΄το ξενοδοχείο έκανα την πρώτη μου στάση στην Άρτα και στο περίφημο γεφύρι της για τον πρωινό μου καφέ.

.

Η συνέχεια του ταξιδιού με βρήκε να περνάω απο Αμφιλοχία, Αγρίνιο και με μια στάση στο Ρίο για καφέ επέστρεψα Αθήνα

Όπως καταλαβαίνετε όλες αυτές τις μέρες ζέστη δεν κατάλαβα καθόλου παρα μόνο απ΄το Αγρίνιο και κάτω.
Έτσι λοιπόν επέστρεψα στην Αθήνα και απο αυτό το ταξίδι που ήταν άλλο ένα απίστευτο ταξίδι.

:wub: :wub:

Συνολικά χιλιόμετρα 2000 σε 6 ημέρες.

Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 27-05-2011 at 21:28. Λόγος: Διευθέτηση φωτογραφιών !
Reply With Quote