View Single Post
Παλιό 28-05-2011, 11:50
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: Τί να διαλέξω ??? GS ή Adventure ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από msmanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλέ μου,σωστη η αποψη σου κ μπορω να πω οτι απο την προσωπικη σου εμπειρια μου ανοιξες τα ματια να το σκεφτω καλυτερα..σιγουρα κατα βαθος καλοβλεπω το GSΑ,αλλα ψιλοκολλαω στο βαρος κ ειδικα απο αυτα που εχω ακουσει πως ειδικα οταν την κανεις πισω δεν παει με τιποτα ασε που δεν ειμαι κ 1.80 που λενε πρεπει να σαι..υπολοιπονται 4cm.!!! Επισης δεν ξερω αν λογω βαρους καιει κ περισσοτερο..
Για το ύψος σου δεν είναι απαγορευτική θα έλεγα. Απλά πιθανών να χρειαστείς να βάλεις την χαμηλωμένη σέλα για να πατάς καλύτερα.

Οσο για το επιπλέον βάρος απο την απλή δεν παρατήρησα διαφορά στην οπισθοπορεία. Αλλωστε όπως είπα πριν το απλό GS που είχα βάζοντας κάγκελα και προστατευτικά κυλίνδρων, μπαράκια ζελατίνες ψηλές, προβολάκια, βαλίτσα ογκώδη 55 λιτρων βάση βαλιτσών και πλαινών Givi, είχα φτάσει σχεδόν τα κιλά μιας Adventure! μόνο η διαφορα των 11 κιλών-λίτρων υπήρχε παραπάνω στην περίπτωση που είναι φουλαρισμένη η adventure.

Σχετικά με την κατανάλωση εκεί υπάρχει μια διαφορά της τάξης του 0,5 το πολύ λίτρου παραπάνω, όχι λόγω βάρους αλλά κυρίως λόγου περισσότερου όγκου και αντίστασης στον αέρα. Αλλά απο την άλλη σκέψου οτι σε ένα πολύωρο ταξίδι έχεις πολύ καλύτερη κάλυψη απο τον αέρα σε σχέση με το απλό GS!
Reply With Quote