29-05-2011, 19:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: 5η δοση.......μυστικες διαδρομες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Πάντως στην FAZ που χάζεψα ευκαιρείας δοθείσης,
εμμέσως λένε............................................................ στην Ελλάδα επικοινώνησε προσδοκώντας ακόμη μία φορά φιλοξενία, στο τζάμπα είναι πρώτοι οι Γερμανοί. Βέβαια φιλικότατα θα πάρει τα φρύδια μου...
|
Τι να τα κάνει? 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak
το πασχα ειχα κατι καλεσμενους Γερμανους, οντως στο τζαμπα ειναι αρχηγοι, ηρθαν και νομιζαν οτι ολοι κλαιμε που η ελλας δεν εχει φραγκα.
.....................................................................................................χρονια διαβιωσης εκει.
|
Εγώ όταν το καλοκαιράκι έχω καλεσμένους Γερμανούς, λόγω καταγωγής συζύγου έχουμε μπόλικους, πάω και τους παίρνω από το ‘Ελ. Βενιζέλ.’ με μια Cayenne ‘δανεική’, τους πηγαίνω στην Ερμιόνη, τους κάνω βόλτα με ένα ‘δανεικό’ σκάφος, περνάνε τέλεια με ‘δανεικά’ από εμένα – όλον αυτόν τον ‘δανεικό’ παράδεισο – μου φιλάνε τα… φρύδια και τους στέλνω πίσω, να συνεχίσουν να δουλεύουν για μένα.
Στέλνω και χαιρετίσματα στις τράπεζές τους.
Αν τώρα από μέσα τους ‘λένε’ του Αίσωπου να πάει να ####θει… αυτό εξετάζεται και θα αποφανθεί η ιστορία.
Πάντως ήδη από τώρα, έχω για φέτος τα πρώτα ####τριψίματα για φιλοξενία. Γιατί είναι και πολύ προγραμματισμένοι, πανάθεμά τους. 
PS. Η Ειρήνη δεν θέλει ούτε να τους ξέρει σαν λαό. Ζώα τους ανεβάζει - γουρούνια τους κατεβάζει.
Γιώργο δεν κατάλαβα πού κολλάει το post μου με τα γραφόμενά σου... define pls.
Last edited by ckk; 29-05-2011 at 19:17.
|