View Single Post
Παλιό 30-05-2011, 03:37
FishTarGer Ο/Η FishTarGer βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κόρινθος
Μoto: GS1200R ADV 07
Προεπιλογή Απάντηση: To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν πας καλά μου φαίνετε, μάλλον είσαι σε λάθος ταξίδι....

Για διάβασε προσεκτικά εδώ:

http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...F%CE%B1-13310/

και μετά αποφασίζεις αν θα συμμετάσχεις...

με 12 ποστ και θές να αλλάξεις το ταξίδι των παιδιών που το σχεδιάζουν μήνες τώρα????

Οι Αλβανοί μας άνοιξαν το υπόγειο του ξενοδοχείου,
βάλαμε τις μηχανές μέσα όταν πήγαμε το πρωϊ να τις πάρουμε και είπαμε πόσο κάνει, τι χρωστάμε βρε παιδιά,
χαμογέλασαν συγκαταβατικά και μας είπαν στο καλό...

Στην Ελλάδα μπορεί να στην κλέψουν Αλβανοί και να κάνουν σούζες στο Φιέρι μέχρι να την σπάσουν, αλλά εκεί δεν μπορούν γιατί όλα φυλάγονται!
Έξω από το ξενοδοχείο μας στην Αυλώνα υπήρχε φύλακας όλη την νύχτα και όλη την ημέρα, με μιά πιστόλα ρώσικη στη μέση του ζωσμένη, που σε έκοβε στα δύο...
Αυτό με την φύλαξη ισχύει σε όλα τα Βαλκάνια..
άντε γιαλαντζί ανβετσουράδες θα μας διαβάζει και ο Ουρια και θα αρχίσει πάλι να μας κράζει...έλεος

Βαλκάνια βρε ...άνετα,

όχι επιπόλαια,
αλλά μην είσαστε και τόσο υποχόνδριοι...
άκου Μπάρι,
Σταματήστε να σκέφτεστε την Ιταλία σε κάθε σας έξοδο στην Ευρώπη, κάψτε τα ευρώ του εισιτηριου στα Βαλκάνια και ευχαριστηθήτε τους δρόμους!
Τα Σλοβενο-Ιταλικά σύνορα σας περιμένουν!

ουφ...
Καλέ μου άνθρωπε.
Κατ'αρχάς, δεν έχω την πρόθεσή να αλλάξω κανενός το ταξείδι. Ούτε βέβαια μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να αλλάξει το πρόγραμμά του.
Όπως ίσως αντιλήφθηκες, μία πρόταση έκανα μόνο. Τις προτάσεις ή τις δέχεσαι ή τις απορρίπτεις.
Εκτός αν το κριτήριο αξιολόγησης είναι ο αριθμός των posts που έχει κάνει κάθε μέλος που γράφει τις σκέψεις του σ'αυτό το φόρουμ.
Όσο για τις "μπιστόλες που σε κόβουν στην μέση" είναι το επιχείρημά σου που με επιβεβαιώνει. Αν βέβαια σε εντυπωσιάζουν οι μπιστόλες πέρνα μια βόλτα από το Jumbo!
Μπορεί να είμαι " γιαλαντζί αντβεντουράς" αλλά θα ήθελα οι άνθρωποι της παρέας που προτίθεμαι να κάνω ένα ταξείδι μαζί τους να έχουν την ικανότητα να συζητούν ευγενικά για να μπορούμε να μοιραστούμε τις καλές αλλά και τις λιγότερο καλές στιγμές ενός ταξιδιού.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σου γνωρίσω ότι για πολλούς ανθρώπους αξία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.
Reply With Quote