View Single Post
Παλιό 30-05-2011, 15:05
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Πάρκο Τρίτση

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Ταιριάζει, δεν το είχα σκεφτεί. Η υπόκρουση, La Dona e mobile, μπήκε για την κινούμενη Ειρήνη. Την ξεκούνησα να πάμε στο πάρκο, που είχα ακούσει τόσα καλά, εδώ και καιρό, από τον Frits.

Παιδιά, λίγο πιο καθαρό και τακτοποιημένο να ήταν, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά του εξωτερικού. Επίσης πολύ εντύπωση μου έκανε όπως πέρασα από τα Νέα Λιόσια, η δημοτική παιδική χαρά και το υπόλοιπο εκεί συνονθύλευμα δραστηριοτήτων. Η καλύτερη παιδική χαρά, που έχω δει ποτέ – παντού.

Θα ξαναπάω οπωσδήποτε για ποδήλατο ή και απλή βόλτα. Ακούτε Frits - και λοιποί τρελοί των βασιλικών κτημάτων? (και εκεί βασιλικό κτήμα ήταν… τυχαίο?) Gsmaniac – gepol - Cοmmander και όσοι άλλοι κοντινοί???...
Γειά σου Χρήστο, χαίρομαι που σου άρεσε..
Εγώ πάω συνήθως καθημερινές (Δευτέρα ή Τετάρτη) αν και τώρα που πιάνουν οι ζέστες είναι "κάπως" σε σχέση με την Πάρνηθα.

Το πάρκο υπάρχει εκεί τουλάχιστον από το 1998, εγώ τότε το ανακάλυψα με την γέννηση της μικρής ,
Πιστεύω ότι τουλάχιστον μία φορά αξίζει να πάει κανείς, αν και η Κυριακή είναι μία μέρα που έχει πολύ κόσμο...πλέον.
Reply With Quote