View Single Post
Παλιό 31-05-2011, 17:24
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: ΦΩΤΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Μικρή και αθώα παρέμβαση. Η Ήπειρος είναι οι χαράδρες και τα γεφύρια. Απαιτεί λίγο ποδαρόδρομο. Είναι οι ποταμοί και τα λαγκάδια της, Είναι οι λίμνες( δρακόλιμνες). Είναι επίσης τα φαράγγια της και η μαύρη Πεύκη. Τι είδατε από αυτά. Επίσης συμμετείχαν μόνο gs η και άλλα. Σαν το μεγάλο κανάλι (γαργάρα).
Σαν οργάνωση να πω μπράβο θα έλεγα ψέματα. Που είναι η βραδιά του Σαββάτου. Που είναι η ομαδική οδήγηση. Σε ποιά σειρά είχαν τοποθετηθεί οι οδηγοί. Ποιος Αρχηγός και ποιος σκούπα. Για πια μέτρα ασφαλείας μιλάμε που ο καθείς πήγαινε όταν νόμιζε ότι τον εξυπηρετεί εκείνη τη στιγμή καλύτερα. Πως μπορεί κάποιος να χαθεί από το σύνολο.
Όλα αυτά με προβλημάτισαν και θα πρέπει χωρίς προκαταλήψεις και εγωισμούς να τα βάλουμε κάτω για επόμενες εξορμήσεις.
Να είστε καλά…………
Α! Ναπολέων εδώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, αν είναι να πάω στρατιωτικό περίπατο καλύτερα να πάω μόνος μου, προσωπικά έγραψα 1490 χιλιόμετρα σε 3 μέρες με διαφορετικές συνθέσεις κάθε μέρα και πουθενά δεν ένιωσα ότι κινδύνεψα, ότι έμεινα μόνος μου κάπου χαμένος κ.λ.π.
Είμαστε όλοι κάθε μέρα βουτηγμένοι στα σκ@τ@ και θέλαμε ένα τριήμερο χαλάρωσης ( όπως το εννοεί ο καθένας ) Αν είναι να ακολουθώ αυστηρά ένα πρόγραμμα τότε καλύτερα να πηγαίνω μόνος μου.

Σε μία εκδρομή που συμμετείχαν περίπου 30 μηχανές με 50 άτομα, που ταξίδεψαν στον προορισμό τους από 3 διαφορετικούς άξονες, που μερικοί έμαθαν τα μικρά ονόματα των συνταξιδιωτών τους 2 λεπτά πριν την εκκίνηση, σε δρόμους δύσκολους και βρεγμένους, σε μία τέτοια εκδρομή αν θέλεις να βρεις στραβά πράγματα σίγουρα θα βρεις.

Εγώ πάντως πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν έγινε σε βάρος της καλοπέρασης κανένος άλλου και αυτό είναι που έχει σημασία....

Tώρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αν το προσεγγίζεις έτσι πάει καλά αλλιώς άστο να πάει...

Last edited by frits; 31-05-2011 at 17:27.
Reply With Quote