View Single Post
Παλιό 11-06-2009, 09:34
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Eurotrip 2 φιλαράκια!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου καλε !....με το καλο να ξεκινησετε και να απολαυσετε το ταξιδακι σας με τον καιρο στο πλευρο σας !

...ολα καλα!... αλλα μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου!...εννοω αν θελεις πραγματικα να πας απο επαρχιακους δρομους και να μπαινοβγαινεις στις μεγαλουπολεις κανοντας και τον αναλογο τουρισμο !...μιλαμε για τρελο εγχείρημα! ...μην συγκρινεις το Ελληνικο οδικο δικτυο ..που μεχρι χθες ειχαμε ενα αυτοκινητοδρομο Θεσ/νικη-Αθηνα , εξω εχει πολλους δρομους ... διαγραμμιση και σημανση που η ποσοτητα της μπορει και να σε μπερδεψει στο τελος!

...κατε εμε επρεπε ηδη να χετε εστω και δανεικο ενα Navi και να εξασκηστε ηδη να κανετε μια καλη γνωρημια με το οργανο και τον τροπο λειτουργιας του!...να χετε ολες τις μεγαλουπολεις που θα επισκευτητε μεχρι και τα συγκεκριμενα αξιοθεατα ...ολα ηδη καταχωρημενα !

...οχι οτι ειναι και το τελος του κοσμου απλα θα ταλαιπωρηθείτε τοσο που στο τελος θα αρκεστείτε απλα να βγαλετε την διαδρομη!

συγχωραμε για την καταστραφολογια μου αλλα στο λεω μονο σαν φιλος!

Καλημέρα Γιάνναρε,

συμφωνώ απόλυτα σε όσα λές....για αυτό κ εξέφρασα το ανγχος μου κ τους προβληματισμούς μου σε ότι αφορά την πλοήγηση!! ακομά ψαχνόμαστε μπάς και καταφέρουμε κ κάποιος μας δανείσει το gps toy...έτσι ώστε να βρούμε μια λύση με αυτό το θέμα.....είναι όπως σου είπα το μόνο που με ανγχώνει....αν είχα μπροστά μου 30 μέρες δεν θα το συζητούσα καν δεν είναι κακό να χάνεσαι και να ψάχνεις αρκεί να έχεις χρόνο κάτι που εμείς δεν έχουμε!..απλά επειδή οι μέρες είναι λίγες κ εμείς οι ελληναράδες καλώς ή κακώς θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό προβληματίζομαι...για την ταλαιπωρία του να είσαι χωρίς gps!

ελπίζω μέχρι την κυριακή να έχουμε βρεί κάτι και να είμαστε σε θέση εξοικίωσης μαζί του για να είμαστε πιο άνετοι!!!
Reply With Quote