View Single Post
Παλιό 02-06-2011, 15:40
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Κατασκήνωση!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staikosn1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια ερωτηση με το φτωχο μου το μυαλο....
Ποσο οικονομικη λυση ειναι το καμπινγκ?? Ισχυει οτι τα παιρνεις μια φορα τα πραγματα και ξενοιαζεις??
Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία από κάμπιγκ αλλά μπορώ να σου πω το εξής. Αν και εσύ είσαι ελαφρά άσχετος με το κάμπινγκ πάρε από το Carefour ή αντίστοιχα μία σκηνή φτηνή. Βασικό: Δύο εισόδων και δύο πανιών. Το εσωτερικό να έχει μπόλικη επιφάνεια καλυμμένη με σήτα. Πάρε φτηνό αυτοφουσκόμενο υπόστρωμα. (25-30 ευρώ). Πάρε (ίσως αν είναι δροσιά στα μέρη σου) ένα φτηνό υπνόσακο για ελάχιστη θερμοκρασία 0 βαθμούς (ψευτιές λένε, για 10 καλά θα είναι) που όμως θα ταιριάζει στο ύψος σου. Άντε και κανένα φουσκωτό μαξιλάρι. Αν αυτά τα αποθηκεύεις σε μέρος καθαρό και ξηρό θα τα έχεις για πάρα πολύ καιρό. άντε να χρειαστείς μπανέλες για τη σκηνή άμα σπάσουνε αλλά είναι και αυτές φτηνές. Με 90-100 ευρώ έχεις καθαρίσει για 4-5 καλοκαίρια. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Αλλά η δοκιμή θα σου έχει βγει φτηνά! Μετά, έχοντας πλέον την εμπειρία ψάχνεις καλύτερα και ακριβότερα πράγματα που ναι, αν τα προσέχεις στη χρήση και ειδικά στην αποθήκευση θα σου βγάλουν από όσο ακούω πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.
Reply With Quote