View Single Post
Παλιό 03-06-2011, 00:08
manos bmw Ο/Η manos bmw βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: BMW R nineT
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΦΙΞΗ TRIPLE BLACK

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Translatoras Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ καλή δουλειά.

Τρια μπράβο και από μένα.

Το ένα για τη βαμμένη σχάρα,
το άλλο για το βαμμένο κάλυμμα της ουράς
και το τρίτο για το βάψιμο στα φιλέτα του ρεζερβουάρ...

Ήθελα να 'ξερα τι διάολο σκεφτόντουσαν
εκεί απάνου στο σταθμό του Μονάχου
όταν τα σχεδίαζαν;

Αφού ρε Φρίτσηδες κάνατε όλο το σύμπαν πλαστικό απάνω από το μοτέρ, τι διάολο θέλουν τα μεταλλικά φιλέτα εκεί;;

Μήπως για να έχω ένα μπελά παραπάνω όταν θα λύνω ρεζερβουάρ και να προσέχω κιόλας μη γρατζουνιστούν και θέλω ένα διακοσάρι το κομμάτι;

Άσε που κατά τη γνώμη μου δεν ταιριάζουν σε κανένα χρώμα (ούτε καν στο ασημί).

Η άλλη ένσταση (που σίγουρα ο φίλος μας την έχει υπόψη) είναι το υποπλαίσιο.

Αφού υπάρχει ήδη το μαύρο του Adve γιατί μας το πασάρετε σε ένα ντεμί-μολυβί και φορτώνετε τη λίστα με έναν κωδικό ακόμα;

Βάλτε το μαύρο το υποπλαίσιο να τελειώνει η δουλειά.

Ρίχνω και ένα λινκ από ένα λάτρη του μαύρου για να πάρεις κι άλλες ιδέες...

Let's see your 1200GS/A - Page 437 - ADVrider
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, όπως και όλα τα μέλη του forum. Όντως τα μεταλικά φιλέτα στο τεπόζιτο με προβλημάτισαν πολύ γιατί φοβόμουν μήπως το κάνω να μοιάζει με μοντέλο προ 2008, αλλά τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ ωραίο και ίσως είναι το πιο όμορφο από όλα. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το υποπλαίσιο, θα το προτιμούσα μαύρο, όπως και το διαφορικό και τα καπάκια των κιλύνδρων. Αλλά τι να κάνεις εμάς τους εραστές του μαύρου δεν μας σκέφτεται κανείς. Παντώς, μεταξύ μας και εντελώς εμπιστευτικά, σήμερα έμαθα ότι προς τον Δεκέμβριο η BMW ετοιμάζει μια πολύ ενδιαφέρον χρωματική επιλογή και μάλλον θα είναι πιο ενδιαφέρον για το ADVENTURE. Μόλις έχω κάτι νεώτερο θα σας πληροφορήσω. Για καινούργιο GS μάλλον πάμε για 2013. Για ότι καινούργια τρέλα μου έρθει να κάνω θα σας ενημερώσω.
Reply With Quote