View Single Post
Παλιό 04-06-2011, 04:05
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρέθηκα στην άτυχη θέση να δωρίσω τα όργανα του αδελφού μου και του πατέρα μου, 'έζησα όλες εκείνες τις διαδικασίες που προβλεπόταν από τον νόμο για να γίνει αυτό.
Δύσκολα αφαιρούνται όργανα χωρίς την συγκατάθεση αρκετών γιατρών και αρκετών διαδικασιών, ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, η δωρεά των οργάνων των δικών μου ανθρώπων, μου αλάφρωσε τον πόνο εκείνες τις δύσκολες ώρες . Τα συναισθήματα μου ήταν και είναι σαν να μην έφυγαν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ από την ζωή.
Έγινα και εγώ δωρητής οργάνων , γνώρισα μέσα από τον Παγκρήτιο Σύλλογο δωρητών οργάνων πολλούς συνανθρώπους μας που δώρισαν όργανα δικών τους ανθρώπων , τα συναισθήματα ίδια με τα δικά μου, Για αυτό φιλαράκια ποτέ να μην χρειασθεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέσει για να χρειαστούμε όργανα για την σωτηρία μας η την σωτηρία δικών μας ανθρώπων Ας δηλώσουμε δωρητές που είναι καλύτερα από το να καταλήξουμε μεζές σε σκουλήκια της γης …

Πραγματικά να ζεις και να τους θυμάσαι φίλε μου,κάτι είχα ακούσει νομιζω παλιότερα...δυστυχώς η καθημερινότητα πλέον και η ζωή μας έχει πολλές ανατροπές.δεν ξέρουμε το αύριο.
Είμαι κατα στο να τα παίρνουν με το ζόρι,απο την άλλη σωνοντε κάποιες ζωές αν δεν κρυβοντε κι Εκεί συμφέροντα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by taksidiotis; 04-06-2011 at 04:06.
Reply With Quote